Ήρθε και προπονήθηκε ο Ζαγοριανός

04/08/2014 - 12:00

Στον Αιολικό ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι, καλύπτοντας μία προς μία τις κενές θέσεις στο ρόστερ, ώστε ο Βαγγέλης Γούτης να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους πριν την πραγματοποίηση των πρώτων φιλικών.

Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις της ομάδας είναι από χθες ο πανύψηλος (1,90μ) Γιώργος Ζαγοριανός, που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης και έχει περάσει από αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών. Ο 30χρονος επιθετικός ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο Λεωνίδιο (2003-04) και ακολούθως αγωνίστηκε σε 7 ματς πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου στον Πανηλειακό της Β' Εθνικής (2005-06). Πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Χανίων (2006-07), όπου πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και επέστρεψε στη Γ' Εθνική για λογαριασμό της Νίκης Βόλου (2007-08), χωρίς πάντως να βρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής (1 ματς). Στο δεύτερο μισό της ίδιας περιόδου αγωνίστηκε στο Φωκικό της Δ' Εθνικής. Η επόμενη σεζόν, 2008-09, τον βρίσκει ξανά μεταξύ Γ' και Δ' Εθνικής, ξεκινώντας στον Άγιο Δημήτριο και καταλήγοντας στον ΠΑΟ Ρουφ.

Την αγωνιστική περίοδο 2009-10 μετακομίζει στη Ρόδο για λογαριασμό της ΑΕΡ Αφάντου (Δ'), με την οποία σκοράρει συνεχώς, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το Γενάρη να επιστρέψει στη Γ' Εθνική, παίρνοντας μεταγραφή στον Οδυσσέα Αναγέννησης, όπου μετρά 10 ματς και 1 γκολ. Την επόμενη χρονιά (2010-11) παραμένει στην ομάδα των Σερρών, αντίπαλος της ΑΕΛΚ στη Football League 2 και σε 24 ματς σκοράρει 7 γκολ. Ακολούθως, αγωνίζεται στον Αστέρα Μαγούλας το πρώτο μισό της σεζόν 2011-12 και επιστρέφει στο β' γύρο ξανά στον Οδυσσέα Αναγέννησης. Παρά τον υποβιβασμό στο Περιφερειακό, παραμένει στις Σέρρες και σε 9 ματς στον Α' Γύρο σκοράρει 5 γκολ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της Αναγέννησης Γιαννιτσών, που αγωνίζεται τότε στη Football League, πραγματοποιώντας με εκείνη στο β' μισό της σεζόν 12 εμφανίσεις με 2 γκολ.

Κατά την περσινή χρονιά, μετά από 13 ματς και 2 γκολ με το Βατανιακό στον α' γύρo της Football League, "φλερτάρει" με τη Λαμία και μάλιστα προπονείται για αρκετές ημέρες με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ωστόσο, η μη αποδέσμευση του Βούλγαρου Τόντορ Κόλεφ, αναγκάζει τη Λαμία να μην ολοκληρώσει τη μεταγραφή του την τελευταία μέρα της περιόδου. Έτσι ο Ζαγοριανός προλαβαίνει οριακά να συμφωνήσει με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τελειώνει το β' μισό της σεζόν έχοντας αγωνιστεί σε 12 ματς στη Γ' Εθνική, βοηθώντας την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αιολικό και απομένουν τα τυπικά για την απόκτησή του. Έτσι με αυτή την κίνηση συμπληρώνεται το παζλ στη γραμμή κρούσης. Πλέον η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης μετά τις -μη επισήμως ανακοινωμένες- προσθήκες των Γάλα, Μπακάλη και Ζαγοριανού, αναμένεται να κινηθεί για έναν τερματοφύλακα, που λογικά θα είναι και η τελευταία προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey