Οικογένεια Τρύφων: "Λύση σε πνεύμα συμβιβασμού και αλληλοκατανόησης"

04/08/2014 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2014 - 13:13

Δήλωση προς την τοπική κοινωνία, μέσω των Μέσων Μαζκής Επικοινωνίας, έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια Τρύφων, αναφορικά με την συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες γύρω από τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, τόσο από την ΑΕΛΚ στη Super League, όσο και από τον Αιολικό στη Football League 2.

Αναλυτικά:

"Αθήνα, 4 Αύγουστου 2014

"Παρακολουθούμε με μεγάλη μας λύπη τις τελευταίες μέρες να έχει καλλιεργηθεί και να έχει αναπτυχτεί από κάποιους, μια αναίτια και έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων του νησιού μας που εκπροσωπούν πανελλαδικά τον λεσβιακό αθλητισμό. Τη στιγμή που υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα στην καθημερινή ζωή των συμπολιτών μας, θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί άμεσα ένα τέλος σε όλο αυτό το θέμα.

Επειδή έχει εμπλακεί σε όλη αυτήν την κόντρα, το όνομα της οικογενείας μας, η θέση μας είναι ξεκάθαρη και στηρίζεται στην σημερινή πραγματικότητα:

Tarlas_neoi_pylones_2014Η ΑΕΛΚ μετά από πολυετή προσπάθεια και επενδύσεις αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, αγωνίζεται στην Super League και έχει συνεπώς -λογά της ανώτερης κατηγορίας- προτεραιότητα στον αγώνα που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία αυτή. Aυτόν τον αγώνα της ΑΕΛΚ τον στηρίξαμε πέρυσι και θα συνεχίσουμε και φέτος το ίδιο, σαν γνήσιοι Λέσβιοι που αγαπούν τον τόπο τους και ότι πρεσβεύει το νησί μας προς τα έξω.

Η αγάπη μας και η υποστήριξη στον Αιολικό είναι δεδομένη, διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη. Επιθυμία μας είναι να βρεθεί μια έδρα στο νησί για να στεγάσει και να φιλοξενήσει (με όλη την έννοια της λέξης) την πολύ σοβαρή φετινή προσπάθεια του Αιολικού στην Football League 2 και παράλληλα να βρεθεί η χρυσή τομή να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στον "Ταρλά", την εδώ και 40 χρόνια φυσική του έδρα , χωρίς όμως να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Καλλονή, λόγω των κανονισμών της Super League.

Θεωρούμε ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς πρέπει άμεσα και μέσα σε πνεύμα συμβιβασμού και αλληλοκατανόησης να δώσουν μια λύση στο θέμα αυτό και ευελπιστούμε το γεγονός αυτό να είναι η αρχή μιας φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Αιολικού και Καλλονής κάτι που όπως πολύ καλά γνωρίζετε επιθυμούσαμε από την πρώτη στιγμή."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey