Έδωσε τα χέρια με Μπακάλη! [pic]

04/08/2014 - 14:37 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2014 - 15:03

Παίκτης του Αιολικού είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Πάρης Μπακάλης, πρωταθλητής πέρυσι με τη Νίκη Βόλου στη Football League και αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στη μεσαία γραμμή για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Οι διοικούντες εξασφάλισαν αεροπορικά εισιτήρια με τη μεσημεριανή πτήση από Θεσσαλονίκη και ο παίκτης, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, πήγε κατευθείαν στα γραφεία της ομάδας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη και τον Γενικό Γραμματέα Στρατή Γεωργή, επικυρώνοντας την προφορική συμφωνία που υπήρχε από το μεσημέρι του Σαββάτου με τον Παναγιώτη Τρύφων.

Στις πρώτες του αποκλειστικές δηλώσεις στο "SL", ο Πάρης Μπακάλης δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στη Λέσβο: "Πέρασα πολύ όμορφα στο νησί, τη σεζόν που αγωνίστηκα με την Καλλονή και ανεβήκαμε από τη Γ' Εθνική. Ελπίζω ότι θα το ίδιο θα συμβεί και τώρα με τον Αιολικό... Ξέρω ότι στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Γι' αυτό το λόγο ήρθα εξάλλου. Όπως και πέρυσι στη Νίκη Βόλου είχαμε στόχο τον πρωταθλητισμό, έτσι και φέτος επέλεξα μια ομάδα με προοπτική και εύχομαι η χρονιά να έχει ανάλογη κατάληξη."

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση και να αγωνιστεί στη Football League 2, παρά το ότι είχε προτάσεις από ομάδες ακόμα και της Super League -που μπήκαν σφήνα για να τον αποκτήσουν μετά τη δημοσιότητα που πήρε το ενδιαφέρον του Αιολικού-, ήταν ξεκάθαρος: "Με κέρδισε η σοβαρότητα της διοίκησης και προσωπικά ο κ. Τρύφων, στη συνάντησή που είχαμε. Όλοι στον Αιολικό,ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης και τα υπόλοιπα μέλη έδειξαν ότι με ήθελαν από την αρχή. Εκείνο που είχε μεγαλύτερη σημασία όμως, είναι το πλάνο που μου ανέλυσαν για τον Αιολικό, που αφορά όχι μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey