Στην αναμονή για τερματοφύλακα

07/08/2014 - 10:13 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2014 - 12:10

Mappas_aelk_tarlas1Οι προπονήσεις του Αιολικού συνεχίζονται στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής και ο Βαγγέλης Γούτης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ, με το οποίο θα πορευτεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Θεαγένης Διονυσάτος πάντως, παρακολουθούν διακριτικά όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από το μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως ο βασικός στόχος για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Μυτιληνιός Λευτέρης Μάππας, που έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛΚ και "κουβαλά" ένα γεμάτο βιογραφικό με περισσότερες από 200 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" ο 32χρονος τερματοφύλακας είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα του Αιολικού στη Football League 2, ωστόσο παρά τη δεδομένη επιθυμία και των δύο πλευρών, δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, με τον παίκτη να έχει ζητήσει λίγο περισσότερο χρόνο για τη διευθέτηση κάποιων προσωπικών υποθέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις του Αιολικού και ο επίσης Μυτιληνιός κίπερ Γιώργος Σουλογάνης, που βρίσκεται στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές, βοηθώντας τους Γούτη και Κομνηνό ως προς την εγκύμναση των τερματοφυλάκων. Ο Σουλογάνης δεν έχει αποφασίσει αν θα κρεμάσει φέτος τα γάντια του, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα, όπου διατηρεί σχολή τερματοφυλάκων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey