Επίσημη πρόταση για φιλικό στην ΑΕΛΚ

13/08/2014 - 12:29

Tarlas_neoi_pylones_2014_aelk_aiolikosΤο "SL" έγραψε προχθές για την ιδανική περίπτωση να τεθούν αντιμέτωποι ΑΕΛΚ και Αιολικός σε φιλικό στον ανακαινισμένο "Ταρλά", στη διάρκεια της διακοπής της Super League για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του EURO 2016. Και το πρώτο βήμα έγινε χθες από τη διοίκηση του Αιολικού, η οποία εξασφάλισε παραχωρητήριο από το Δήμο Λέσβου για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, αποστέλλοντας ταυτόχρονα επίσημη πρόσκληση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για μια φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Στην επιστολή τονίζεται, πως η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που διαχρονικά κάνει η διοίκηση του Αιολικού ως προς την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων, που εκπροσωπούν τη Λέσβο στις εθνικές κατηγορίες, με γνώμονα πάντοντε το καλό του λεσβιακού ποδοσφαίρου και το όφελος των φιλάθλων του νησιού μας.

Η διακοπή της Super League, ο ανακαινισμένος Ταρλάς και η δίψα του κόσμου για όσο το δυνατόν περισσότερο ποδόσφαιρο εντός του νησιού, αποτελούν τις καλύτερες αφορμές και πλέον απομένει η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ επί της πρότασης του Αιολικού, για να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχει κοινή θέληση για συμπόρευση στα δύο σωματεία, σε μια αγωνιστική περίοδο όπου καλούνται να συγκατοικήσουν εξάλλου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Να σημειωθεί, ότι από τη στιγμή που η διοίκηση του Αιολικού έχει στα χέρια της το παραχωρητήριο, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έτσι κι αλλιώς θα δώσει ένα δυνατό φιλικό μπροστά στο κοινό της Λέσβου, με την ελπίδα αυτό να είναι απέναντι στην ΑΕΛΚ. Αν πάντως οι Καλλονιάτες απαντήσουν αρνητικά λόγω αυξημένου αγωνιστικού φόρτου (θυμίζουμε πάντως ότι και πέρυσι έπαιξαν φιλικό στη διακοπή της Super League απέναντι στην Κ20), τότε αναμένεται να έρθει στη Μυτιλήνη μια από τις αντιπάλους της ΑΕΛΚ στο πρωτάθλημα, με τις μέχρι τώρα επαφές να γίνονται με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Βέροια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey