Διορία 24 ωρών στην ΑΕΛΚ για το φιλικό!

18/08/2014 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2014 - 17:43

tarlas_aiolikos_aelk_24hΗ διοίκηση του Αιολικού έχει καταθέσει από τις 13 Αυγούστου, όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το "SL", επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των ομάδων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει κάποια απάντηση, θετική ή αρνητική.

Ως εκ τούτου, οι παράγοντες του Αιολικού απέστειλαν σήμερα και νέα επιστολή στη διοίκηση των Καλλονιατών, στην οποία γνωστοποιούν πως ήδη μετράνε αντίστροφα οι 24 ώρες της διορίας για την επίσημη απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ στην πρόταση τους για φιλικό στη διακοπή της Super League, με αφορμή τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για το EURO 2016.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του "SL", οι άνθρωποι του Αιολικού προέβησαν σε αυτή την κίνηση, θέλοντας να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια, αφού θεωρούν πως ένα φιλικό μεταξύ Αιολικού και ΑΕΛΚ είναι ιδανικό, τη δεδομένη περίοδο, για τους φιλάθλους στη Λέσβο, αλλά και για τους προπονητές των δύο ομάδων. Εξάλλου, όλοι οι σύλλογοι της Super League προγραμματίζουν ήδη τα φιλικά τους για το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο, ώστε οι ποδοσφαιριστές τους να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Στον Αιολικό όμως δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν επ' αόριστον και γι' αυτό το λόγο διεμήνυσαν στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ, πως η πρότασή τους θα έχει ισχύ ουσιαστικά μέχρι αύριο το μεσημέρι. Η διοίκηση των Μυτιληνιών, έχοντας ήδη εξασφαλίσει παραχωρητήριο από το Δήμο Λέσβου για τη χρήση του "Ταρλά" στις 7 Σεπτέμβρη, θα δώσει έτσι κι αλλιώς ένα δυνατό φιλικό μπροστά στο κοινό της στη Μυτιλήνη. Και όπως όλα δείχνουν, αν αρνηθεί η ΑΕΛΚ ή επιμείνει ενδεχομένως σε μια άκομψη αδιαφορία ως προς την υπάρχουσα πρόταση του Αιολικού, η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης θα φιλοξενήσει είτε τον Λεβαδειακό είτε τον Πανιώνιο, με τους οποίους έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά και απομένει η έκδοση των αεροπορικών τους εισιτηρίων, για μια δυνατή πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Football League 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey