Στέρεψε η υπομονή, έρχεται ο Λεβαδειακός

19/08/2014 - 17:40 Τελευταία τροποποίηση στις 19/08/2014 - 18:02

Panionios_Levadeiakos_Mantzios1Η διοίκηση του Αιολικού έδωσε αρκετό χρόνο στην αντίστοιχη της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για μια απάντηση στην επίσημη πρότασή της για τη διεξαγωγή ενός φιλικού στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στη διακοπή της Super League στις 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η αδιάφορη στάση των Καλλονιατών -που κακά τα ψέματα δεν περιποιεί τιμή για την εκπρόσωπο της Λέσβου στη μεγάλη κατηγορία- ανάγκασε τον Αιολικό να αποσύρει αυτήν του την πρότασή.

Αν και το φίλαθλο κοινό της Λέσβου περίμενε με ανυπομονησία την οριστικοποίηση ενός φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων, περιμένοντας να γίνουν πράξη οι... αβρότητες από την πλευρά του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη κατά τις προηγούμενες ημέρες, εν τούτοις η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να μην απαντήσει καθόλου, ούτε έστω αρνητικά σε μια επίσημα κατατεθειμένη πρόταση από πλευράς Αιολικού, βάζει ουσιατικά και ένα πρόωρο τέλος στο πνεύμα καλής... γειτονίας, που επιβάλλεται να επιδείξουν τη φετινή σεζόν, χρησιμοποιώντας ως κοινή τους έδρα τον "Ταρλά".

Στον Αιολικό δεν έμειναν βέβαια με σταυρωμένα τα χέρια και έψαξαν αρκετά μέχρι και σήμερα το μεσημέρι την πιθανότητα έλευσης στη Μυτιλήνη του Πανιωνίου, σε μια προσπάθεια να κλείσουν ένα φιλικό με μια ομάδα που έχει κι εκείνη έντονες ιστορικές καταβολές από τη Μικρά Ασία. Κάτι που τελικά αποδεικνύεται δύσκολο, λόγω των συνθηκών που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν να στραφεί η διοίκηση των Μυτιληνιών ξανά στη λύση του Λεβαδειακού. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, οι Βοιωτοί θα είναι εκείνοι που θα αγωνιστούν απέναντι στον Αιολικό στις 7 Σεπτέμβρη, εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων της διοίκησης για την οριστικοποίηση του φιλικού, που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των παικτών του Βαγγέλη Γούτη, εν όψει της έναρξης της Football League 2.

Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι, προς τέρψη των φίλων της ομάδας στη Μυτιλήνη αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου στη Λέσβο, που αποδεικνύει ότι ο Αιολικός επανέρχεται σταδιακά σε υψηλό επίπεδο, πανέτοιμος για νέες μεγάλες διακρίσεις στις εθνικές κατηγορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey