Διοικητικά "καρφιά" περί αλαζονείας!

20/08/2014 - 21:51

aio_syneleusiΗ διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ δημοσιοποίησε την πρόθεσή της να αγωνιστεί στον "Ταρλά" με την Εσκισεχίρσπορ στις 7 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία για την οποία ο Αιολικός έχει προγραμματίσει να φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, εξέλιξη που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των παραγόντων του Αιολικού, που με καυστική ανακοίνωση θέτουν τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο των Καλλονιατών προ των ευθυνών τους.

Αναλυτικά: "Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας εν όψει του πρωταθλήματος της Football League 2, καθώς και της οικονομικής ενίσχυσης για να ανταπεξέλθει στα έξοδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσα στη δυσχερή οικονομική συγκυρία, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Λεβαδειακού την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Στις 11.08.2014 η ομάδα μας έστειλε αίτημα στο ΝΠΔΔ του Δήμου Λέσβου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα της Super League και έλαβε στις 12.08.2014 το σχετικό παραχωρητήριο. Στη συνέχεια και μετά από παραίνεση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου προς τη διοίκηση του Αιολικού και προς τον Παναγιώτη Τρύφων προσωπικά, αλλά και για την άμβλυνση των διαφορών μας με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ όσον αφορά τη χρήση του γηπέδου και τη μεταξύ μας συνεργασία, κατατέθηκε από την ομάδα μας επίσημη πρόσκληση στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ στις 12.08.2014 για διεξαγωγή φιλικού αγώνα κατά την παραπάνω ημερομηνία, μνημονεύοντας στην αίτηση μας το σχετικό παραχωρητήριο.

Στις 18.08.2014 και επειδή δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση στο επίσημο αίτημα της ομάδας μας, στάλθηκε νέα επιστολή στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ με την οποία της επαναλάβαμε την πρόθεση για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα και της ζητούσαμε να απαντήσει στο αίτημα μας, προκειμένου σε αρνητική απάντηση να προχωρήσουμε στη διοργάνωση του φιλικού με την αρχική επιλογή μας, δηλαδή την ομάδα του Λεβαδειακού. Για μια ακόμη φορά δε λάβαμε επίσημη απάντηση.

Με έκπληξη αλλά και λύπη διαβάσαμε σήμερα σε τοπική ιστοσελίδα, αλλά και στο επίσημο facebook της ΑΕΛΚ, ότι η ομάδα της Καλλονής ενώ γνώριζε για τη διεξαγωγή του δικού μας φιλικού αγώνα, καθώς και την ύπαρξη του σχετικού παραχωρητηρίου προς την ομάδα μας από το ΝΠΔΔ για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 7 Σεπτεμβρίου, προχώρησε σε μεταγενέστερο αίτημα προς το ΝΠΔΔ για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης την ίδια ημερομηνία ώστε να αγωνιστεί με ομάδα από την Τουρκία, με σκοπό εσκεμμένα αλλά και πέρα από κάθε ηθική και δεοντολογία, να δημιουργήσει πρόβλημα τόσο στην ομάδα μας όσο και στη νέα δημοτική αρχή.

Με λύπη μας πλέον διαπιστώνουμε ότι οι προσπάθειες προσέγγισης με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αλλά και οι παραινέσεις από τον Παναγιώτη Τρύφων και τους θεσμικούς φορείς (Δήμαρχο,Υπουργό Δικαιοσύνης, Περιφέρεια) για άμβλυνση των συγκρούσεων και συνεργασία, προσκρούουν στην αλαζονεία του Προέδρου και του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού Μυτιλήνης είμαστε αναγκασμένοι πλέον να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας και των φιλάθλων μας.

Μυτιλήνη 20/08/2014

Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey