Ανακοινώθηκε το φιλικό με Λεβαδειακό (7/9, 19:00)

20/08/2014 - 22:38 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2014 - 22:39

Levadeiakos_panigyriko1Ήταν λίγο - πολύ γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, πως ο Αιολικός είχε αποσπάσει τη συγκατάθεση του Λεβαδειακού για την πραγματοποίηση μιας φιλικής αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 7 Σεπτέμβρη, με τη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης να ανακοινώνει και επίσημα πλέον τη διεξαγωγή αυτής της αναμέτρησης στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, αποτελώντας ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης της Football League 2.

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, πρόκειται για την επιστροφή στην ανακαινισμένη φυσική του έδρα, προσκαλώντας το φίλαθλο κόσμο της ομάδας σε όλο το νησί, στον οποίο από μόνη της η ανακοόνωση δημιουργεί προσδοκίες, κάνοντας λόγο για "πορεία προς τη Football League".

Αναλυτικά: "Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης θα πατήσει για πρώτη φορά το χορτάρι της ανακαινισμένης, φυσικής της έδρας, του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης στα πλαίσια της προετοιμασίας μας για το φιλικό αγώνα με την ομάδα του Λεβαδειακού, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας στην πορεία προς την Football League.

ΤΟ ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικού Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey