Το σήκωσε στη Λήμνο ο Αετός Λουτρών!

06/05/2023 - 20:53 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2023 - 11:26

Πρωταθλητής Νομού Λέσβου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέναντι στον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου αναδείχθηκε ο Αετός Λουτρών, ο οποίος πέρασε από τη Λήμνο με το ίδιο σκορ 1-2 και ετοιμάζεται ξανά για την συμμετοχή του στους αγώνες μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική.

protatlitis-aetos-nomoslesvos-2022-23.jpg (770×578)

Ο Αετός έχοντας στο τσεπάκι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-1) από τη Μυτιλήνη, έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα και κατάφερε να προσθέσει στην πλούσια τροπαιοθήκη του ακόμη έναν τίτλο.

Υπό το φως των προβολέων διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας κατάταξης για την ανάδειξη του πρωταθλητή Νομού Λέσβου 2022-23 ανάμεσα στον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου και τον Αετό Λουτρών. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Βλαστέλλη στο 8’ μέσα από την μικρή περιοχή να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τασίδη. Στο 13ο λεπτό ο Τσιαρής με ωραίο γύρισμα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουμπά, ενώ στο 17ο λεπτό στην πιο μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους για τους γηπεδούχους, μετά από λάθος της άμυνας του Αετού, ο Καραμόσχος πλάσαρε από ιδανική θέση, όμως έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

keraunos-aetos-2022-23-mparaz.jpg (770×433)

Στο 20’ το σουτ του Κουνιάρη δεν βρήκε στόχο, ο Κεραυνός απάντησε ξανά δύο λεπτά αργότερα με το πλασέ του Διαματάρη, αλλά ο Κουμπάς ήταν ξανά στη θέση του. Μέχρι την ανάπαυλα ο Αετός δημιούργησε ακόμη δύο μοναδικές ευκαιρίες. Στο 25’ ο Σεφουλάϊ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλάγια θέση, ωστόσο το τελείωμα του ήταν κακό. Στην τελευταία φάση του ημίχρόνου, ο Σεφουλάϊ εκτέλεσε κόρνερ, ο Πιπεράς έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάλι δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη κυριάρχησε η δύναμη στο παιχνίδι και των δύο ομάδων, με την ομάδα των Λουτρών από το 55’ να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να πετυχαίνει το 0-1 με την κεφαλιά του Πιπερά στο 64’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ είχε απειλήσει νωρίτερα με τους Βλαστέλλη, Κουνιάρη και Μιχαλάκη. Ο Κεραυνός παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 69’ λόγω δεύτερης κίτρινης στον Ματθαίο Μαρουκάκη που αποβλήθηκε ξανά, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 79’ με την άπιαστη κεφαλιά του Ποντίκα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαματάϊ. Μέχρι τη λήξη του αγώνα ακολούθησε θρίλερ, με τον Αετό να καθαρίζει εν τέλει την υπόθεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο 87’ με τον Μιχαλάκη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

Κεραυνός Αγ. Δημητρίου(Β.Κουκάκης):Τασίδης, Ηλιάδης(74’Λουλάκης), Ευαγγελιδάκης, Ποντίκας, Τζανετάκος, Διαματάρης, Χαματάϊ, Καπερώνης, Μαρουκάκης Μ., Τσιαρής(45’Μαρουκάκης Δ.), Καραμόσχος

Αετός Λουτρών(Θ.Διονυσάτος):Κουμπάς, Τοπάλι, Καλαφατης ,Μπάρκας, Πιπεράς(90'Βόϊκος), Κριπιντήρης, Κουνιάρης(74’Μωυσίδης Ν.), Βλαστέλλης, Μιχαλάκης(90'Πατσατζής), Σεφουλάϊ(87’Μωϋσίδης Γ.)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey