Η Θύελλα Χαλκειούς πρωταθλήτρια Χίου για πρώτη φορά στην ιστορία της (vid)

15/04/2024 - 14:50 Τελευταία τροποποίηση στις 15/04/2024 - 17:28

Το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της πανηγυρίζει η Θύελλα Χαλκειούς μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ηρακλή Θυμιανών.

Η ομάδα του Χαλκειούς κατέκτησε τον τίτλο με 2 αγωνιστικές να απομένουν για τη διαδικασία των play off της Α τοπικής κατηγορίας Χίου.

Ξέφρενοι οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν στα αποδυτήρια με παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση να γίνονται ένα κουβάρι για τον πρώτο τίτλο της ομάδας.

 

Οι αρχηγοί Σπύρος Βόσσος και Βασίλης Μπότσης, εξέφρασαν τη χαρά τους για την ιστορική αυτή επιτυχία της ομάδας και ανέφεραν πως η Θύελλα θα πάει βήμα-βήμα στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς.

Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Χατζηδάκης, εμφανίστηκε συγκινημένος μετά την επίτευξη του στόχου και εκτίμησε ότι ο τίτλος κρίθηκε στη σταθερότητα που έδειξε η ομάδα του και στα μεγάλα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των play off. Αναφορικά με τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’Εθνική, ο ίδιος δήλωσε ότι η Θύελλα θα κάνει την προσπάθειά της εκπροσωπώντας όλο το νησί. Τα μέλη της διοίκησης, Αργύρης Μπρουζάκης και Τάσος Παπαρίδης, μίλησαν για μια δικαίωση των προσπαθειών τα τελευταία 11 χρόνια και έκαναν λόγο για μια μεγάλη μέρα για το Χαλκειός.

πηγή: tvpatrida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey