Εκτός μπαράζ ανόδου και η Θύελλα Καμαρίου

17/04/2024 - 10:59 Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2024 - 11:12

Όσο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η Θύελλα Καμαρίου, άλλο τόσο μακριά είναι από τη συμμετοχή της στους αγώνες μπαράζ, καθώς με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Όλα αυτά μετά την επιστολή της ΕΠΣ προς τα σωματεία που έμεινε αναπάντητη από όλες τις ομάδες, με την Θύελλα να διευκρινίζει πάντως ότι θα επανέλθει με τον Γενικό Γραμματέα της, Βαγγέλη Φουστέρη, ο οποίος θα διευκρινίσει με συνέντευξη του τους λόγους αυτής της απόφασης.

Έτσι στον 8ο όμιλο θα αγωνιστούν με τα τωρινά δεδομένα, πέντε μόνο ομάδες και συγκριμένα οι πρωταθλήτριες Ε.Π.Σ. Αθηνών, Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής, Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής Κεραυνός Κερατέας,  Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου, Φοίβος Κρεμαστής, Ε.Π.Σ. Χίου, Θύελλα Χαλκείους και Ε.Π.Σ Λέσβου που θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή 19/4. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Το ΔΣ της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ενημερώνει ότι στην πιθανότητα να τερματίσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ δεν θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ τους λόγους θα τους ανακοινώσει σε συνέντευξη ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας μας Κος Φουστέρης μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

sportcyclades.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey