Πουρνό πουρνό το Δίκαιος - Όλυμπος

02/06/2012 - 11:01 Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2012 - 11:12

Η σημαντική αναμέτρηση του Δίκαου Κω κόντρα στον Όλυμπο Αγιάσου, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 το πρώι της Κυριακής, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Αγιάσου, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να δώσουν την έγκρισή τους ώστε το ματς να γίνει το πρωί. Ο αγώνας είναι οριακός και αναμένεται να κρίνει την άνοδο στη Δ' Εθνική, αφού οι δύο πρωταθλητές Λέσβου και Δωδεκανήσων φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της ειδικής βαθμολογίας, νιώθοντας ωστόσο καυτή την ανάσα του Νικολακάκη.

Η νίκη του Δίκαιου μέσα στο "Χριστοφίδειο" με 0-2 δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Κω και θα πρέπει ο Όλυμπος να ευελπιστεί σε νίκη με καλύτερο σκορ, ώστε να πάρει εκείνος το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Στο άλλο ματς του ομίλου, στις 13:00 στη Μύκονο, η τοπική Άνω Μερά υποδέχεται τον ΑΠΟ Νικολακάκη, με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής να στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη, που θα τους φέρει πιο κοντά στο ένα εκ των δύο προνομιούχων εισιτηρίων.

Διαιτητής της αναμέτρησης της Κω θα είναι ο Αθηναίος Ιωσήφ Σφακιανάκης, με βοηθούς τους Κοσμά και Μπάμπα του ίδιου Συνδέσμου.

Το πρόγραμμα

5η Αγωνιστική (Κυριακή 3/6)

(11:00) ΑΟ Δικαίου Κω - Όλυμπος Αγιάσου (Σφακιανάκης, Κοσμάς, Μπάμπας - Αθηνών)

(13:00) Άνω Μερά Μυκόνου - ΑΠΟ Νικολακάκης (Χατζής, Παστρωμάς, Κασσαβέτης - Δυτικής Αττικής)

Βαθμολογία


Μπαράζ - 4η Αγωνιστική
Αγ. Β. Γκολ
1. ΑΟ Δικαίου Κω
4
9
8-4
2. Όλυμπος Αγιάσου 4
9 12-6
3. ΑΠΟ Νικολακάκης 4
6 8-5
4. Άνω Μερά Μυκόνου 4
0
3-16

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey