Την Πέμπτη (14/6) ο Όλυμπος στην Πειθαρχική

08/06/2012 - 11:33

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί μεταξύ άλλων με τη μη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ μεταξύ Νικολακάκη και Ολύμπου Αγιάσου.

Την Πέμπτη (14/6), οι Αγιασώτες θα διεκδικήσουν το... ακατόρθωτο, να οριστεί δηλαδή ξανά ένα ματς, για το οποίο η διαιτητική τριάδα συνέταξε και έκλεισε το Φύλλο Αγώνα με τους παίκτες του Νικολακάκη να βρίσκονται στο γήπεδο και τον Όλυμπο να μην έχει ταξιδέψει στην Αθήνα λόγω αδυναμίας εξεύρεσης εισιτηρίων (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι πιθανότητες να γίνει το ματς είναι ελάχιστες και ο Όλυμπος χάνει έτσι την τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, για να συμμετάσχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Βάσει δεδικασμένου, η ποινή που θα επιβληθεί στην ομάδα της Αγιάσου είναι μηδενισμός στο ματς με τον Νικολακάκη, που ανεβαίνει στη Δ' Εθνική, αφαίρεση 2 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Λέσβου, καθώς και νέα αφαίρεση 2 βαθμών από το πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου. Το μόνο παρήγορο στοιχείο είναι το χρηματικό πρόστιμο, που θα περιοριστεί μόλις στα 100 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey