Η υπερασπιστική γραμμή του Ολύμπου

08/06/2012 - 13:54

Μπορεί τα δεδομένα και οι πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους, αναφορικά με την υπόθεση της μη διεξαγωγής του αγώνα κόντρα στον Νικολακάκη, ωστόσο οι Αγιασώτες δηλώνουν ξεκάθαρα στο "SL" πως έχουν το δίκιο με το μέρος τους και πως θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να παίξουν τον καθοριστικό αγώνα για την άνοδο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Ολύμπου Σταύρος Μαριγλής, η ομάδα του θα απολογηθεί κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έχοντας αδιάσειστα -κατά τον ίδιο- στοιχεία που δικαιολογούν το ότι δεν μπορούσε η αποστολή να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της ομάδας της Αγιάσου Χάρης Γρηγορίου, που διαχειρίζεται και υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, έχει στα χέρια του βεβαίωση της Hellenic Seaways, πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Νήσος Χίος» το οποίο δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο, που αποδεικνύον ότι επρόκειτο για κάτι το απρόοπτο λόγω της ξαφνικής τροποποίησης των δρομολογίων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο Όλυμπος θα προσκομίσει στην Πειθαρχική και την αίτηση που απέστειλε προς την αεροπορική εταιρεία «Aegean Airlines» αμέσως μετά τη ματαίωση του ακτοπλοϊκού δρομολογίου, μέσω της οποίας ζητούσε 18 θέσεις για την αποστολή των πρωταθλητών Λέσβου. Η απάντηση ως γνωστόν ήταν αρνητική καθώς δεν υπήρχαν τόσες κενές διαθέσιμες θέσεις σε καμία από τις πτήσεις.

Τέλος, η ομάδα της Αγιάσου έχει στα χέρια της έγγραφο βεβαίωσης, αρμοδίως από τον Αερολιμένα της Μυτιλήνης, που εξηγεί ότι δεν υπήρχε πρωινό δρομολόγιο της «Olympic Air», την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ώστε η αποστολή να ταξίδευε αυθημερόν.

Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του Ολύμπου τονίζουν σε όλους τους τόνους, πως όχι μόνο ήθελαν να αγωνιστούν, διαψεύδοντας τις… «Κασσάνδρες» που εμφανίστηκαν και ισχυρίζονται το αντίθετο, αλλά παράλληλα θα εξαντλήσουν κάθε τους πιθανότητα για να παίξουν τον τελευταίο τους αγώνα στα μπαράζ ανόδου, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey