Τέλος και επίσημα το όνειρο του Ολύμπου!

21/06/2012 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2012 - 01:17

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε απόφαση σχετικά με το ματς του Ολύμπου Αγιάσου κόντρα στο Νικολακάκη, που δε διεξήχθη ποτέ κατά την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή με σημερινή της απόφαση κατακύρωσε το ματς υπέρ των πρωταθλητών Ανατολικής Αττικής με σκορ 3-0, θεωρώντας ότι οι Αγιασώτες ήταν αδικαιολόγητοι που δεν κατάφεραν να μεταβούν εγκαίρως στην Αθήνα, ώστε να αγωνιστούν.

Στην ομάδα της Αγιάσου ισχυρίστηκαν πως ήταν αδύνατη η μετάβαση ακτοπλοϊκώς μετά τις αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, ενώ ούτε αεροπορικώς ήταν αυτό εφικτό μιας και δεν υπήρχαν οι απαραίτητες κενές θέσεις. Η Πειθαρχική ωστόσο κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Όλυμπος θα μπορούσε να έχει ταξιδέψει.

Παράλληλα, η ΕΠΟ τιμώρησε τους Αγιασώτες με αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, ενώ η ποινή προβλέπει και ένα συμβολικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.

Έτσι, το όνειρο της ανόδου και της συμμετοχής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα εξανεμίστηκε και στην άλλοτε Δ΄Εθνική θα συμμετάσχουν τελικώς από το 10ο όμιλο των μπαράζ ο Νικολακάκης και ο ΑΟ Δικαίου Κω.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα κατάταξης για την άνοδο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία μεταξύ των σωματείων ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ και Γ.Σ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ (06.06) υπέρ του σωματείου ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ με τέρματα 3-0, αφαιρεί  από το σωματείο Γ.Σ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα του επομένου πρωταθλήματος. Επιβάλλει στο σωματείο Γ.Σ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey