Παμμηλιακός ή Μύκονος από Κυκλάδες

26/04/2013 - 12:15

Pammiliakos_OSFP_SyrosΤο Σάββατο κρίνεται ποιος θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Κυκλάδων στα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ για την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, Παμμηλιακός και ΑΟ Μυκόνου θα διεκδικήσουν την πρωτιά, ισοβαθμώντας μέχρι αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ειδικού πίνακα με 6 βαθμούς. Σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του sportcyclades.gr, τα σενάρια για την κατάκτηση του τίτλου είναι δύο.

Σύμφωνα με τη συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΣ Κυκλάδων, ως πρώτο κριτήριο για την ανάδειξη του πρωταθλητή τίθεται η βαθμολογική κατάταξη, κάτι που για να ισχύσει στην περίπτωση του αγώνα Παμμηλιακού – ΑΟ Μυκόνου, θα πρέπει κάποια από τις δύο ομάδες να βγει νικήτρια από το συγκεκριμένο ματς για να στεφθεί αυτόματα και πρωταθλήτρια.

Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος, τότε και οι δύο ομάδες θα μοιράζονται την κορυφή με 7 βαθμούς, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή νέου μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Αν συμβεί αυτό, ο τελικός των μπαράζ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κι αυτό γιατί ενδεχομένως να ακολουθήσει ακόμα και παράταση ή πέναλτι, σε περίπτωση που το ματς ολοκληρωθεί ισόπαλο στα 90 ή τα 120 λεπτά του.

Το Σάββατο ή το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστός λοιπόν ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Κυκλάδων για τα μπαράζ των πρωταθλητριών, που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη νέα Γ' εθνική, εκεί όπου περιμένουν ήδη η Αναγέννηση Γέρας από την ΕΠΣ Λέσβου και ο Κανάρης Νενήτων από την ΕΠΣ Χίου και η ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού από την ΕΠΣ Σάμου, η οποία δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Δείτε το ενδιαφέρον pregame του sportcyclades.gr για τον αγώνα Παμμηλιακού-ΑΟ Μυκόνου

{youtube}nCC7aZAobdA{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey