Στη Μύκονο η Αναγέννηση Γέρας

11/05/2013 - 12:44 Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2013 - 13:13

Anagennisi_Geras_panigyriko_2012_13_telikosΤο ταξίδι της Αναγέννησης Γέρας στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου για τη νέα Γ' Εθνική ξεκίνησε ήδη, με την αποστολή των Γεραγωτών να βρίσκεται καθ' οδόν για το "νησί των ανέμων".

Οι πρωταθλητές Λέσβου αναχώρησαν χθες ακτοπλοϊκώς από τη Μυτιλήνη για τον Πειραιά και σήμερα το πρωί, άλλαξαν καράβι με προορισμό τη Μύκονο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο λιμάνι της Τήνου και αναμένεται σε λίγη ώρα να ολοκληρωθεί η... Οδύσσειά τους!

Ο αγώνας κόντρα στη Μύκονο στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή με ώρα έναρξης τις 17:00. Το μόνο που επιθυμεί ο Νίκος Μάτας για τους παίκτες του είναι να ξεκουραστούν από το πολύωρο διπλό ταξίδι, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι αύριο στο σημαντικό αυτό ματς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο τεχνικός των Γεραγωτών πονοκεφαλιάζει για την ετοιμότητα των Μαλακού και Καπταγιάννη, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τις τελευταίες ημέρες και η συμμετοχή τους θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο έμπειρος τεχνικός δεν προτίθεται να ρισκάρει ενδεχόμενη συμμετοχή τους αν δεν είναι 100% έτοιμοι, φοβούμενος πιθανή υποτροπή των τραυματισμών τους. Παράλληλα, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάκα, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω μιας πολύ σημαντικής προσωπικής του υποχρέωσης, η οποία τον κράτησε στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey