Ήττα για Γέρα με εμφάνιση... τοπικού!

15/05/2013 - 20:49 Τελευταία τροποποίηση στις 15/05/2013 - 21:26

AnagennisiGeras_Kanaris_2-4_3Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Παπάδου η Αναγέννηση Γέρας, που γνώρισε βαριά ήττα από τον Κανάρη Νενήτων με σκορ 2-4, σε ένα ματς που είχε το χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του Νίκου Μάτα.

Οι Χιώτες πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, ανοίγοντας το σκορ στην πρώτη τους απειλητική επίσκεψη, στο 7ο λεπτό με σκόρερ τον Γρίγο, που είδε πρώτα τους συμπαίκτες του Καπό και Γιάκα, σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Χατζηκλειδαρά, να σημαδεύουν δύο φορές με ισάριθμες κεφαλιές το οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι να συνειδητοποιήσει καλά-καλά η Αναγέννηση Γέρας το 0-1, ο Κανάρης "χτύπησε" και για δεύτερη φορά με σκόρερ τον Καπό, αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν... βόλεϊ με κεφαλιές μέσα στην περιοχή του Χατζηκλειδαρά. Οι Γεραγώτες προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Παυλέλλη στο 37ο λεπτό. Λίγο νωρίτερα ο Ατσάλης είχε χάσει ανεπανάληπτο τετ α τετ, για να πετύχει τρίτο γκολ υπέρ της ομάδας του και να "κλειδώσει" τη νίκη από το πρώτο ημίωρο.

AnagennisiGeras_Kanaris_2-4_4Στην επανάληψη, όλοι πίστευαν πως η ομάδα του Νίκου Μάτα θα μπει παθιασμένα για τη μείωση του σκορ, όμως οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γέρας μπήκαν το ίδιο νωθρά όπως στο ξεκίνημα του αγώνα. Ένα αστείο λάθος πίσω από το κέντρο, έβγαλε στην αντεπίθεση τους Καπό και Ατσάλη, οι οποίοι άλλαξαν όμορφα την μπάλα και με άψογο πλασέ του τελευταίου ο Κανάρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, με τη συμπλήρωση 48 λεπτών αγώνα.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Βασίλογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του για την εξέλιξη του ματς και με τη σέντρα αντίκρισε απ' ευθείας την κόκκινη κάρτα, για απώθηση αντιπάλου.

Ο αγώνας είχε στραβώσει για την Αναγέννηση, που έδειχνε ανήμπορη να ανακόψει το ρυθμό των παικτών του Κανάρη, τα πόδια των οποίων είχαν βγάλει... φτερά! Στο 56ο λεπτό, σε μια γρήγορη επίθεση της Γέρας, ο Μαλακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σώβατζη, που αποβλήθηκε φέρνοντας εκ νέου αριθμητική ισορροπία. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Σεραφίγκος, μειώνοντας σε 1-3.

AnagennisiGeras_Kanaris_2-4_1Οι Γεραγώτες αναθάρρησαν και στο 60ο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία σε σουτ του Μαλακού, το οποίο απέκρουσε πάνω στη γραμμή με σωτήριο τάκλιν ο Σαμιώτης. Και κάπου εκεί, οι παίκτες του Μάτα απογοητεύτηκαν, με αποτέλεσμα σε μια κόντρα επίθεση ο Ζεράϊ να πετύχει το 1-4. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαλακός στο 80ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφειρίου (2-4).

Με τη λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του Κανάρη Νενήτων δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων για την ανωτερότητά τους και "αποθέωθηκαν" από τους περίπου 40 οπαδούς τους, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από τη Χίο.

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ: Χατζηκλειδαράς, Βασίλογλου, Τσιταντίνος, Καπταγιάννης, Αφαλωνιάτης (68' Τακός), Κουκούλης, Μαλακός, Τάκας (68' Ζαφειρίου), Παυλέλλης, Δελόλμας (79' Βλάμης), Σεραφίγκος

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ: Μονιώδης, Σοβατζής, Γρίγος, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Λέσι, Βαϊντερλής, Γιάκας (78' Χωρεψίμας), Ατσάλης (70' Πάλλας), Καπός, Κάργατζης (67' Ζεράϊ)

AnagennisiGeras_Kanaris_2-4_2AnagennisiGeras_Kanaris_2-4_5.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey