Δε σκύβουν το κεφάλι στην Αναγέννηση Γέρας

16/05/2013 - 11:16 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2013 - 12:43

AnagennisiGeras_Kanaris_2-4_6Αναμφίβολα, η ήττα από τον Κανάρη Νενήτων μέσα στο Γήπεδο του Παπάδου έσβησε... μονοκοντυλιά την πλειοψηφία των ελπίδων της Αναγέννησης Γέρας για την κατάκτηση του προνομιούχου εισιτηρίου, που οδηγεί στη νέα Γ' Εθνική.

Ωστόσο, τόσο ο Νίκος Μάτας όσο και οι ποδοσφαιριστές του είναι αναγκασμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική περίοδο αξιοπρεπώς.

Εξάλλου, οι Γεραγώτες διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, με τις πιθανότητές τους να αυξάνονται κατά πολύ σε μια ενδεχόμενη ισοπαλία στο επερχόμενο ματς του Κανάρη Νενήτων κόντρα στη Μύκονο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Χίο.

anagennisi_geras_pagkos1Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από τους φιλάθλους της Γέρας, που παρακολούθησαν τον αγώνα, εξέφραζαν στο τέλος του την απογοήτευσή τους για την ήττα από τους Χιώτες και μάλιστα κάποιοι εξ' αυτών μιλούσαν με απαξιωτικά λόγια για την ομάδα της Αναγέννησης, θεωρώντας πως η διαφαινόμενη αποτυχία στα μπαράζ ανόδου υπερκαλύπτει τα κεκτημένα της φετινής χρονιάς.

Άποψη, που είναι εξαιρετικά άδικη για τα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα φέτος, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, όπου λύγισε σε ένα συγκλονιστικό ματς από τον Αιολικό.

Σε κάθε περίπτωση, η Αναγέννηση Γέρας δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, με τους παίκτες και τον προπονητή να δηλώνουν αποφασισμένοι πως δε θα χαριστούν ούτε στη Μύκονο, αλλά ούτε και στον Κανάρη στα επόμενα δύο ματς των μπαράζ, διεκδικώντας όσες πιθανότητες τους απομένουν και κλείνοντας τη φετινή χρονιά με το κεφάλι ψηλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey