Είπε "αντίο" η Αναγέννηση Γέρας

22/05/2013 - 16:52 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2013 - 17:48

Gera_Mykonos_1-3_1Η Αναγέννηση Γέρας αποχαιρέτησε και μαθηματικά το όνειρο της ανόδου στη Γ' Εθνική, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα στον Παπάδο, αυτή τη φορά από τον ΑΟ Μυκόνου με σκορ 1-3, μπροστά σε μόλις 70 φιλάθλους.

Οι πρωταθλητές Λέσβου αποδείχθηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς, αποδεικνύοντας πως η μακρά διακοπή από τη λήξη του τοπικού πρωταθλήματος μέχρι την έναρξη των μπαράζ, επηρέασε αρνητικά τους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του Νίκου Μάτα επέδειξε αντίσταση στους Μυκονιάτες μόλις για ένα ημίωρο, αφού από εκείνο το σημείο και μέχρι τη λήξη του αγώνα, η υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν εμφανής. Μάλιστα, το συγκρότημα των Κυκλάδων κατάφερε να λύσει το "γόρδιο δεσμό" του γκολ πριν την ανάπαυλα, όταν από μια ανύποπτη φάση του 44ου λεπτού ο τερματοφύλακας Αναγνώστου έχασε ανενόχλητος την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει κόρνερ, από το οποίο ο Τσαλμάς με ασύλληπτη κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής έβαλε τη Μύκονο μπροστά στο σκορ (0-1). Είχε προηγηθεί ένα λεπτό νωρίτερα μια ακόμα κεφαλιά, του Τόσκα αυτή τη φορά, που κατέληξε επίσης στα δίχτυα της Γέρας, με τον επόπτη να υποδεικνύει ωστόσο τον σκόρερ, σωστά, σε θέση οφσάιντ.

Gera_Mykonos_1-3_fasi2Στην επανάληψη, ο Μάτας προσπάθησε με δύο αλλαγές να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, όμως οι παίκτες έδειχναν να έχουν αποδεχτεί την απώλεια του μεγάλου φετινού στόχου. Διαμαρτύρονται πάντως δικαιολογημένα για πέναλτι, που δεν τους δόθηκε, σε ανατροπή του Καπταγιάννη μέσα στην περιοχή στο 48ο λεπτό.

Αφού δεν ήρθε σε εκείνο το σημείο μια ενδεχόμενη ισοφάριση, η Μύκονος έκανε και το 0-2 με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν και πάλι ο Τσαλμάς με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας, εκμεταλλευόμενος υποδειγματική σέντρα του Πανέτα.

Στο 83' ο ΑΟ Μυκόνου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, όταν ο Κέκελης με τρομερό φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της περιοχής έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση Γέρας ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεραφίγγου στο 89', έπειτα από ανατροπή του Καπταγιάννη σε μαρκάρισμα του Θεοδώρου.

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ: Αναγνώστου (46' Χατζηκλειδαράς), Λ. Κουκούλης (46' Ρ. Κουκούλης), Τσιταντίνος, Καπταγιάννης, Αφαλωνιάτης, Ζαφειρίου, Βλάμης, Τάκας (77' Ματθαίου), Σεραφίγγος, Μαλακός, Παυλέλλης

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: Άντερσον, Μπαλής, Θεοδώρου, Αργυρίου, Ξένος, Αργυρόπουλος, Κέκελης, Βαλαμούτης, Κυπριτίδης (30' Τόσκα, 80' Γάτσος), Τσαλμάς, Πανέτας

Αποτελέσματα

1η Αγωνιστική
ΑΟ Μυκόνου - Αναγέννηση Γέρας 2-0
Κανάρης Νενήτων - ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού 3-0αα

2η Αγωνιστική
Αναγέννηση Γέρας – Κανάρης Νενήτων 2-4
ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού - ΑΟ Μυκόνου 0-3αα

3η Αγωνιστική
Κανάρης Νενήτων – ΑΟ Μυκόνου 2-0
Αναγέννηση Γέρας - ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού 3-0αα

4η Αγωνιστική
Αναγέννηση Γέρας – ΑΟ Μυκόνου 1-3
ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού - Κανάρης Νενήτων 0-3αα

Βαθμολογία
1. Κανάρης Νενήτων 12 12-2
2. Μύκονος 9 8-2
3. Αναγέννηση Γέρας 3 6-9
4. ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού 0 0-12

Πρόγραμμα

5η Αγωνιστική
Κανάρης Νενήτων – Αναγέννηση Γέρας (26/5)
ΑΟ Μυκόνου - ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού

6η Αγωνιστική
ΑΟ Μυκόνου – Κανάρης Νενήτων (2/6)
ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού - Αναγέννηση Γέρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey