Μπέρδεμα με τα δρομολόγια για Χίο!

24/05/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:27


Όλα τα είχαν στην Αναγέννηση Γέρας, οι ακυρώσεις δρομολογίων τους έλειπαν. Οι πρωταθλητές Λέσβου καλούνται να δώσουν στη Χίο τον τελευταίο τους αγώνα στα μπαράζ ανόδου, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για εκείνους, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί το Σάββατο, όπως αρχικά είχε ορίσει η ΕΠΟ.

Αιτία, η βλάβη που υπέστη το πλοίο "Ταξιάρχης" της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, που είχε ως αποτέλεσμα την τροποποίηση των δρομολογίων του "European Express". Πλέον η μοναδική σύνδεση Μυτιλήνης και Χίου το Σαββατοκύριακο, θα γίνει ξημερώματα Κυριακής και για το λόγο αυτό η διοίκηση της Αναγέννησης Γέρας ζήτησε από την ΕΠΟ να αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του αγώνα από Σάββατο σε Κυριακή.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό κι έτσι η αποστολή των Γεραγωτών θα αναχωρήσει στις 02:30 τα μεσάνυχτα από τη Μυτιλήνη, φτάνοντας στη Χίο τα ξημερώματα και δίνοντας τον αγώνα κόντρα στον Κανάρη Νενήτων στις 11 το πρωί, ώστε να προλάβει να επιστρέψει στη Λέσβο με το "European Express", το οποίο θα εκτελέσει το δρομολόγιο από το γειτονικό νησί στις 15:30 το απόγευμα.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της Αναγέννηση Γέρας είναι αποφασισμένοι να μεταβούν στη Χίο, αφού διαφορετικά η ποινή της Πειθαρχικής θα είναι αυστηρή, με τον κανονισμό να προβλέπει χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey