Τελικά η Γέρα αδίκησε τον εαυτό της...

26/05/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:26


Φωτιά στα μπαράζ ανόδου της νέας Γ' Εθνικής έβαλε η Αναγέννηση Γέρας, που αναδείχθηκε ισόπαλη στη Χίο κόντρα στον Κανάρη Νενήτων (1-1) και έδωσε νέα τροπή ως προς τα σενάρια κατάκτησης του μοναδικού προνομιούχου εισιτηρίου από το νησιωτικό όμιλο.

Η ομάδα του Νίκου Μάτα έκανε το καλύτερό της ίσως φετινό παιχνίδι, μπήκε από το ξεκίνημα πολύ δυνατά, πίεσε, έχασε ευκαιρίες και ζήτησε πέναλτι στο 35ο λεπτό σε καταφανέστατη ανατροπή του Δελόλμα. Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση, ήταν τέτοιο το μαρκάρισμα πάνω στον επιθετικό των Γεραγωτών, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο...

Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, με την Αναγέννηση Γέρας να είναι εμφανώς καλύτερη, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και το άγχος των γηπεδούχων, που ζητούσαν επιτακτικά τη νίκη.

Στο β' ημίχρονο το μοτίβο δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Μάτα να θέλουν να ολοκληρώσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα τα μπαράζ. Μάλιστα στο 75ο λεπτό, η Αναγέννηση κατάφερε να σκοράρει με τον Γιώργο Μαλακό (0-1) και κάπου εκεί τα αίματα άναψαν. Ο Κανάρης ανέβασε την απόδοσή του, την ίδια ώρα που ο διαιτητής Σταθόπουλος από τη Δυτική Αττική φρόντιζε με τα σφυρίγματά του να σπρώχνει τους γηπεδούχους προς την περιοχή της Γέρας.

Οι πρωταθλητές Χίου έφτασαν στην ισοφάριση στο 83ο λεπτό (1-1), όμως το ματς επεφύλασσε ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα. Με τη σέντρα, η Αναγέννηση Γέρας έφτασε στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα χάθηκε ανεπανάληπτο τετ α τετ από τον Παυλέλλη.

Στις καθυστερήσεις, ο Κανάρης... κατασκήνωσε στην περιοχή των Γεραγωτών και ευτύχησε να κερδίσει μάλιστα πέναλτι, με τους φιλάθλους στην κερκίδα να ξεσπούν σε πρόωρους πανηγυρισμούς. Όμως ο Χατζηκλειδαράς είχε άλλη άποψη, απέκρουσε την εσχάτη των ποινών, κρατώντας το 1-1, αναγκάζοντας έτσι στη λήξη του ματς τους Χιώτες -παρά την πίκρα τους- να χειροκροτήσουν την ομάδα της Γέρας.

Άξιο αναφοράς για να διαπιστώσει κανείς το μέγεθος της δυσκολίας ως προς την επίτευξη αυτής της ισοπαλίας, είναι το γεγονός πως η αποστολή της Αναγέννησης Γέρας ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να φτάσει στη Χίο, λόγω καθυστέρησης στην εκτέλεση του δρομολογίου, προσεγγίζοντας το Δημοτικό Γήπεδο Νενήτων περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα (11:00), αλλάζοντας κυριολεκτικά μέσα στο πούλμαν...

Δείτε το βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ

{youtube}ZPdP716KM7k{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey