Με το επιφυλακτικό 1-0 κέρδισαν οι Συριανοί!

11/05/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:24


Πρεμιέρα σήμερα το μεσημέρι στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική και στο νησιωτικό όμιλο η σέντρα έγινε με την αναμέτρηση του Αίαντα Σύρου και του Ηρακλή Θυμιανών. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Γήπεδο της Σύρου και μάλιστα υπήρξαν στις κερκίδες και φίλαθλοι που ταξίδεψαν από τη Χίο.

Στο νησί των Κυκλάδων, οι Συριανοί επιβλήθηκαν με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Σαγγινέτος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 29ο λεπτό και έβγαλαν έτσι εις πέρας την πρώτη τους αποστολή στη διαδικασία, πριν ταξιδέψουν την Τετάρτη στη Λέσβο για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αιολικό.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά επιφυλακτικές. Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες και οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους απειλητική επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Μετά το 1-0, οι Χιώτες ήταν αναγκασμένοι να παίξουν λίγο πιο επιθετικά και μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, το οποίο σημαδεύτηκε από δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, ο Αίας Σύρου προσπάθησε να διατηρήσει τα κεκτημένα, ενώ ο Ηρακλής Θυμιανών όσο περνούσε η ώρα ρίσκαρε όλο και περισσότερο, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τους Μπαλή και Ν. Ζαμπετάκη, παίζοντας ταυτόχρονα αρκετά δυνατά. Σε ένα τέτοιο μαρκάρισμα οι πρωταθλητές Χίου έμειναν με 10 παίκτες στο 88', όταν αποβλήθηκε ο Τσαφαράς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις οι Συριανοί είχαν και δοκάρι με τον Μπαλόπητα.

Πλέον, τα μπαράζ μεταφέρονται στη Μυτιλήνη, όπου την Τετάρτη ο Αιολικός υποδέχεται τον Αίαντα Σύρου στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής με ώρα έναρξης τις 16:00.

Συνθέσεις:

Αίαντας Σύρου: Συριάνος, Μεμάι, Τσιριγώτης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπητας, Κώτσης, Μουράι (85΄Ρούσσος), Σαγκινέτος (66΄ Βαμβακούσης), Ρούσσος Γ. (57' Μπογκντάν), Ρούσσος Κ.

Ηρακλής Θυμιανών: Σαββίδης, Ζαμπετάκης Α., Τσαφαράς, Μπαλής, Αφεντής (27΄ Μπολένα), Τσαγκάτος, Καϊμάκης, Τελίδης (22΄ Μονιός) , Ζαμπετάκης Ν., Βασιλάκης (82΄ Ζαμπετάκης Κ.), Γούτης

Αποτελέσματα

1η Αγωνιστική (11/5)
Αίας Σύρου-Ηρακλής Θυμιανών 1-0
Ρεπό: ΑΙΟΛΙΚΟΣ

2η Αγωνιστική (14/5)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-Αίας Σύρου
Ρεπό: Ηρακλής Θυμιανών

3η Αγωνιστική (21/5)
Ηρακλής Θυμιανών-ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Ρεπό: Αίας Σύρου

4η Αγωνιστική (28/5)
Ηρακλής Θυμιανών-Αίας Σύρου
Ρεπό: ΑΙΟΛΙΚΟΣ

5η Αγωνιστική (1/6)
Αίας Σύρου-ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Ρεπό: Ηρακλής Θυμιανών

6η Αγωνιστική (4/6)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-Ηρακλής Θυμιανών
Ρεπό: Αίας Σύρου

Βαθμολογία

  10ος Όμιλος - Μπαράζ Αγ. Bαθμοί Ν-Η
1. Αίας Σύρου 1 3 1-0
2. ΑΙΟΛΙΚΟΣ 0 0 0-0
3. Ηρακλής Θυμιανών 1 0 0-1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey