Απολογήθηκε ο ποδοσφαιριστής για το χτύπημα καράτε στη Ρόδο: «Έχω μετανιώσει οικτρά, θα δεχτώ τις συνέπειες»

08/04/2024 - 13:58

Ο Μπάμπης Ταγκάεφ, ο ποδοσφαιριστής που έριξε την εναέρια κλωτσιά σε αντίπαλό του, απολογήθηκε μέσω επιστολής τονίζοντας πόσο λυπάται και πόσο έχει μετανιώσει για την πράξη του αυτή.

Ο ποδοσφαιριστής Μπάμπης Ταγκάεφ που ήταν ο πρωταγωνιστής του σοκαριστικού βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου χτύπησε με εναέρια κλωτσιά στο κεφάλι αντίπαλό του σε αγώνα τοπικού και κατέληξε στο νοκοσομείο, εμφανίστηκε μετά από περίπου ένα 24ωρο μετανιωμένος για όσα είχαν συμβεί και έδωσε στην δημοσιότητά μία επιστολή του που είχε απολογητικό ύφος μέσω της ιστοσελίδας «xxsports».

Αρχικά ζήτησε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Νασόπουλο που δέχθηκε το χτύπημα χαρακτηρίζοντάς απαράδεκτη την ενέργειά του και τονίζοντας πως θέλει όλο να γνωρίζουν πόσο έχει μετανιώσει για την πράξη του αυτή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην επιστολή:

«Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω.

Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες».

gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey