Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον παίκτη που χτύπησε στο κεφάλι αντίπαλο

09/04/2024 - 11:00

Βαρύς αναμένεται ο πέλεκυς για το παίκτη που χτύπησε με καρατιά κεφάλι αντιπάλου σε αγώνα για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, καθώς κλήθηκε από την ΔΕΑΒ προκειμένου να απολογηθεί.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου στην Ρόδο, για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, σημαδεύτηκε από αδιανόητα επεισόδια, με ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να στέλνει αντίπαλο στο νοσοκομείο με αδιανόητη καρατιά.

Ο θύτης ήταν ο Χαράλαμπος Ταγκάεφ του Ηρακλή Λάρδου που χτύπησε με καρατιά τον Μανώλη Νασόπουλο του Ποσειδώνα Καρπάθου και τον έστειλε στο νοσοκομείο, με το θύμα της επίθεσης να υποβάλλει μήνυση και να επεμβαίνει εισαγγελέας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φέρνει μάλιστα την ΔΕΑΒ να αναλαμβάνει δράση, αφού κάλεσε τον παίκτη να απολογηθεί, με τον δράση να κινδυνεύει, βάσει του νέου αθλητικού νόμου, ακόμη και με ισόβιοι αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ για σοβαρά επεισόδια μεταξύ παικτών και παραγόντων τους καθώς και ποδοσφαιριστή του "Ηρακλή Λάρδου", ο οποίος προέβη σε επικίνδυνη βιαιοπραγία σε βάρος ποδοσφαιριστή του "Ποσειδώνα Καρπάθου", κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ανωτέρω ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό ΕΠΣ Δωδεκανήσου που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Λάρδου στις 6-4-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024", αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Ταγκάεφ δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του μέσω γραπτής δήλωσής του στα social media:

"Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω.

sport24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey