Το «σήκωσαν» Γιακαλής και Μπατζάκας (video)

02/05/2024 - 09:07 Τελευταία τροποποίηση στις 02/05/2024 - 10:11

Η Εράνη Φιλιατρών την Μ. Τετάρτη στον τελικό επικράτησε 2-0 απέναντι στον Πανθουριακό και στέφθηκε κυπελλούχος Μεσσηνίας.

Ντελίριο ενθουσιασμού για την ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή που κατέκτησε τον τίτλο μετά από 12 χρόνια. Χρυσοί σκόρερ των πράσινων ο Κωνσταντόπουλος στο 16’ και ο Κουτσιανούλης στο 89’.

Μετά τη λήξη του αγώνα και τους έξαλλους πανηγυρισμούς, φωτογραφήθηκαν με τη κούπα ο Θοδωρής Γιακαλής με τον συνεργάτη του Κομνηνό Μπατζάκα

Η συγκίνηση του Γιακαλή

"Ο αντίπαλος δίνει αξία στον νικητή" ανέφερε πανευτυχής ο Θοδωρής Γιακαλής στη συνέντευξη τύπου για την κατάκτηση του κυπέλλου Μεσσηνίας από την Εράνη Φιλιατρών, αναγνωρίζοντας την αξία του φιναλίστ Πανθουριακού.

Ο τεχνικός της ομάδας των Φιλιατρών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανθουριακό και τον τεχνικό του Τάκη Σακελλαρόπουλο. Αναφερόμενος στο τελικό τόνισε πως η ομάδα του ευτύχησε να προηγηθεί από μία στημένη φάση, διαχειρίστηκε στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου το προβάδισμα και με αλλαγή σχηματισμού στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ και να σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Ο τεχνικός της Εράνης Φιλιατρών συγκινήθηκε αφιερώνοντας την κατάκτηση του τίτλου σε δύο δικούς του ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή.

πηγή:messinialive.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey