Nέες διώξεις για τα «στημένα»

06/09/2011 - 02:40 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2011 - 02:46

Ξαναπιάνει δουλειά ο Ανδρέας Φάκος… Περίπου 20 θα είναι οι νέες πειθαρχικές διώξεις που αναμένεται να ασκήσουν πιθανόν και μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Οι διώξεις αυτές θα αφορούν ομάδες και των τριών κατηγοριών αλλά ιδιαίτερα αυτές που αντιμετώπισαν την Ηλιούπολη και οι αγώνες τους κρίθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ως χειραγωγημένοι.

Με άλλα λόγια θα ασκηθούν διώξεις στις ομάδες που αντιμετώπισαν Καβάλα, Ολυμπιακό Β. και Ηλιούπολη και οι αγώνες τους κρίθηκαν «στημένοι» από την εφέσεων της ΕΠΟ.

Πιο καθαρή εικόνα θα υπάρχει όταν εκδοθεί το σκεπτικό για την Ηλιούπολη.

Πειθαρχική δίωξη θα υπάρξει για τον Αγροτικό Αστέρα για τους δύο αγώνες με την Καβάλα, αλλά, όπως προαναφέρθηκε, σε πολύ μεγαλύτερη έκταση θα συμβεί με τις αντίπαλες ομάδες της Ηλιούπολης
.
Η Ηλιούπολη κατηγορείται για επτά «στημένα παιχνίδια» από την UEFA που είναι με αντιπάλους τους Δόξα Δρ., Καλαμάτα, Ρόδος, Εθνικός, Κέρκυρα, Λεβαδειακός και Εθνικός Αστέρας που αθωώθηκε.

Επίσης έχει διαβιβαστεί στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη το πόρισμα της αστυνομίας που θεωρεί «στημένους» τους αγώνες της Ηλιούπολης που έγιναν στο προηγούμενο πρωτάθλημα με αντιπάλους τους Καλλιθέα, Ιωνικό, Διαγόρα, Τρίκαλα, ΠΑΣ Γιάννινα, Θρασύβουλο και ΟΦΗ.

Τέλος λόγω της δράσης του μεγαλομετόχου της Ηλιούπολης Γ. Τσακογιάννη που έχει τιμωρηθεί για την υπόθεση των «στημένων» με δια βίου αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο είναι πιθανόν να ασκηθούν διώξεις για τους αγώνες Αετός Σκύδρας – Δόξα Κρανούλας και Κόρινθος – Παναχαϊκή που επίσης έχουν διαβιβαστεί στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey