Ύστερα από αναζήτηση περίπου τριών μηνών, η αστυνομία συνέλαβε τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, Μάκη Ψωμιάδη που τόνισε πως είναι «πολιτικός κρατούμενος»!

Ο «ισχυρός άνδρας» της Καβάλας ήταν ο μοναδικός που εδώ και καιρό διέφευγε της σύλληψης και μάλιστα είχε εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol. Ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε να μείνει ασύλληπτος, καθώς η αστυνομία τον συνέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, ως τραγική ειρωνεία συνελήφθη την ίδια ώρα σχεδόν που η Καβάλα υποβιβαζόταν οριστικά στη Δ' Εθνική. Ο Μάκης Ψωμιάδης έπεσε στα δίχτυα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε και σε αυτή την περίπτωση το μηχάνημα του... υπερκοριού!

H αστυνομία κατέγραψε τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη, με το γνωστό πλέον βαλιτσάκι της ΕΥΠ. Ο Ψωμιάδης μιλούσε τακτικά με συγκεκριμένο άτομο που αναζητείται, ενώ  το σπίτι είχε νοικιάσει τρίτο άτομο που επίσης αναζητείται από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι, τον βρήκαν να βλέπει τηλεόραση και δεν αντιστάθηκε. Mάλιστα ζήτησε να πάρει μαζί του και τα αγαπημένα του πούρα!

Ο Big Μac οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών προκειμένου να δώσει κατάθεση και μέχρι νεοτέρας αναμένεται να κριθεί προφυλακιστέος!

Κατά την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν ξέρει το λόγο που βρέθηκε εκεί, ενώ ανέφερε πως είναι «πολιτικός κρατούμενος και θύμα πλεκτάνης απ’ το σύστημα και την κυβέρνηση. Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια. Είναι ένα παραμύθι αυτή η υπόθεση». 

Δείτε πλάνα, αλλά και τι δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης, κατά την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ

{youtube}VwutIL7FnhQ{/youtube}