ΣΤΗΜΕΝΑ: Βερρής: "Δεν έχω καμία εμπλοκή"

23/09/2011 - 11:35 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2011 - 11:46

Ο διαιτητής του Συνδέσμου Λέσβου Δημήτρης Βερρής, το όνομά του οποίου συμπεριλαμβάνεται στις πειθαρχικές διώξεις που άσκησαν χθες οι ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναφορικά με τον αγώνα της Football League Θρασύβουλος - Ηλιούπολη, μίλησε στην εφημερίδα "Νέα της Λέσβου", τονίζοντας πως δεν ανησυχεί και πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή με την υπόθεση.

"Ενημερώθηκα από την ΕΠΟ και θα πάω με το δικηγόρο μου στην Αθήνα, για να λυθεί το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εμπλέκομαι, αφού δεν υπάρχει καμία δική μου συνομιλία, απλώς κάποιοι άλλοι μιλάνε για μένα. Στο παιχνίδι αυτό είχα πολύ καλή παρουσία και βαθμολογήθηκα με 8.5 από τον παρατηρητή. Νομίζω ότι είναι περισσότερο τυπικό το θέμα και θα τελειώσει πολύ σύντομα, σε ότι αφορά το πρόσωπο μου», τόνισε ο Λέσβιος διαιτητής.

Να θυμίσουμε, ότι ο αγώνας του Θρασύβουλου κόντρα στην Ηλιούπολη θεωρήθηκε χειραγωγημένος από την αρμόδια επιτροπή της UEFA. Ο Δημήτρης Βερρής ήταν α' βοηθός του διαιτητή Δημητρόπουλου, ενώ β' βοηθός ήταν η Κουτσουμπού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey