Στον... αέρα το Κύπελλο!

23/09/2011 - 19:52

Του Βασίλη Ποντικού

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, κουτσουρεμένα (14 ομάδες), έχει μπει σε τροχιά, ωστόσο στην Ελλάδα όπως και σε όλες τις υπόλοιπές ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει και το Κύπελλο. Ενας θεσμός, ο οποίος χρονολογείται από το 1932 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον… αέρα.

Mόνο η αναφορά στη Football League 2 είναι αρκετή για να σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση. Διότι, ως γνωστόν, κανείς δεν ξέρει από πόσες και ποιες ομάδες θα απαρτίζεται αυτό το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε κι αυτό της Football League.

Η κατάσταση σ’ αυτές τις κατηγορίες μπερδεύεται ολοένα και περισσότερο και φαντάζει δύσκολο, αν όχι απίθανο, να έχει ξεκαθαρίσει σύντομα. Αναγκαστικά, λοιπόν, όλη η διοργάνωση του Κυπέλλου θα πάει πίσω. Σκεφτείτε μόνο ότι πέρυσι οι ομάδες της Α’ Εθνικής μπήκαν στη διοργάνωση στις 27 και 28 Οκτωβρίου, ενώ ο θεσμός είχε ξεκινήσει από τις 5/9! Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι θα συμβεί το ίδιο και φέτος.

Να θυμίσουμε επίσης ότι στις αρχές του Ιουνίου, συγκεκριμένα στις 8, ξεκινά και το Euro 2012, στο οποίο η Εθνική φιλοδοξεί να συμμετάσχει. Συνεπώς μέχρι τα μέσα Μαΐου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τόσο τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας όσο και το Κύπελλο.

Αυτό σημαίνει πως ένας αποκλεισμός της Εθνικής θα ερχόταν «κουτί», για να υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, ώστε οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να έχουν σκοτούρες στο κεφάλι τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey