Το πιστοποιητικό μου... μέσα!

27/09/2011 - 09:45 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2011 - 09:58

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, δε χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής σε εννέα ομάδες, με αποτέλεσμα ο χάρτης των πρωταθλημάτων να αλλάζει ριζικά, τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό μόνο σε Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Βατανιακό και Αετό Σκύδρα. Σε Λειβαδιά και Δράμα κάνουν πλέον όνειρα Super League, ενώ και στις Σέρρες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Από την άλλη, η Αναγέννηση Γιαννιτσών αναθάρρησε και στοχεύει πλέον στη Β' Εθνική, αφού συνολικά έξι ομάδες αυτής της κατηγορίας δεν πήραν το πιστοποιητικό και μαζί με άλλες τρεις της Football League 2, πέφτουν στο Περιφερειακό.

Ο λόγος για την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Ιωνικό, την Ηλιούπολη, τα Τρίκαλα, τον Εθνικό, τον Ηρακλή, αλλά και τους Εορδαϊκό, Ρόδο και Παναιγιάλειο, που άπαντες υποβοβάζονται στο Περιφερειακό.

Παράλληλα, δόθηκε προθεσμία στον Ηλυσιακό έως και τη Δευτέρα 3/10 για να γίνει ΤΑΠ ή ΠΑΕ και να μπορέσει να συμμετάσχει στη Football League 2, λόγω της περιβόητης υπόθεσης συγχώνευσης με το Αιγάλεω, την οποία έκρινε άκυρη το Πρωτοδικείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey