Βασικός ο Βούρος, νίκησε η Εθνική!

12/10/2011 - 19:07

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική παίδων, καθώς επικράτησε με σκορ 4-1 του Ισραήλ στην πρεμιέρα του 13ου προκριματικού ομίλου για το EURO 2012.

Με τον Μυτιληνιό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Αιολικού Πραξιτέλη Βούρο να αγωνίζεται βασικός σε όλο το 90 λεπτό, η Εθνική μας ξεκίνησε "με το δεξί" τις υποχρεώσεις της, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με σκόρερς τους Παπαδόπουλο (32', 59'), Βέργο (34') και Φούντα (61').

Το μοναδικό γκολ για την αντίπαλη ομάδα πέτυχε ο Οχάνα (39'), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Ισραήλ αγωνιζόταν από το 57ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ντανίνο με δεύτερη κίτρινη.

Ο Βούρος είχε εξαιρετική απόδοση, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη να στέκεται στις δηλώσεις του στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Ο σημερινός αγώνας ήταν ο πρώτος επίσημος για τα παιδιά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική τους αγωνιστική συμπεριφορά και ιδιαίτερα από τη σοβαρότητά τους. Όλοι οι παίκτες συνέβαλαν θετικά στο σημερινό αποτέλεσμα. Ουσιαστικά, εκτός από τη φάση του γκολ, που προήλθε από ατομικό μας λάθος, η αντίπαλη ομάδα δεν κατάφερε να μας απειλήσει. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα με την Ισλανδία, καθώς θέλουμε να κλειδώσουμε όσο το δυνατό νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση".

Ελλάδα: Στρέζος, Ναυπλιώτης, Σωτηράκος, Πραξιτέλης Βούρος, Μπαντούνας, Βλάχος, Παπαδόπουλος (63' Μαρκάκης), Φούντας (71' Μαραγκουδάκης), Βέργος, Μήλιος, Πόποβιτς (59' Ταουσιάνης)  
Ισραήλ: Γκαλ, Μασάρβα, Ντανίνο, Πίβεν, Χαρούς (41' Γκετάχον), Σαφούρι, Οχάνα (61' Αμπού Ελ Χίγια), Γκόλντμπεργκ, Περέτζ, Σαμίρ, Μάλκα (50' Νεχουστάι)

Ο άλλος αγώνας του ομίλου μας, βρήκε νικήτρια την Ελβετία με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Ισλανδίας.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας θα είναι η Ισλανδία, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey