Καλογιάννης: "Θα βρούμε την αξιοπιστία μας"

14/10/2011 - 09:30

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ FM 94.6 έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης:

Για το αν μετάνιωσε που βρέθηκε στη θέση του προέδρου των Football League και Football League 2: «Έχω μετανιώσει που έχω αναλάβει τα ηνία των κατηγοριών, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα λυθούν τα προβλήματα. Δεν μπορούμε να πέσουμε πιο χαμηλά, οπότε κάποια στιγμή θα ξαναβρούμε την αξιοπιστία που έχουμε χάσει και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα».

Για τις προσπάθειες που έχει κάνει: «Έχω κάνει ατελείωτες προσπάθειες για να έχουμε ένα πρωτάθλημα που θα είναι πιο αξιόπιστο και ανταγωνιστικό. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές. Δεν μπορεί να πει κανείς για ένα στημένο παιχνίδι, αν δεν έχουν συμμετοχή οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάνει συναντήσεις με ποδοσφαιριστές και με τους αρχηγούς των ομάδων για όλα αυτά τα θέματα. Πιστεύω ότι θα δούμε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα φέτος».

Για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League: «Έπειτα από τις αναβολές που είχαμε νομίζω ότι 23/10 ή 30/10, η οποία είναι και η τελευταία ημερομηνία. Μετά θα μπουν κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε. Βάσει του άρθρου 4, παρ. 2, όποια ομάδα ‘πέφτει’ την αντικαθιστά ομάδα της football league 2».

Για την περίπτωση που είναι μονός ο αριθμός των ομάδων που θα πέσουν και το ποια ομάδα θα επιλεγεί σε αυτή την περίπτωση από τον όμιλο του Βορρά ή του Νότου: «Η δική μου θέση είναι να γίνει ένας αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων από βορρά και νότο για να καλύψουν το κενό. Ίσως να έπρεπε να ορίσουμε και κάποια κριτήρια, που θα έχουν να κάνουν με το γήπεδο, την έδρα, τον κόσμο, τα εισιτήρια… Ίσως να συζητήσουμε με τον κ Πιλάβιο προσεχώς το συγκεκριμένο θέμα».

Για τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων αλλά και την τοποθέτηση του εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη ότι η απόφαση για την Παναχαϊκή είναι ή μεγαλύτερη χοντράδα των τελευταίων ημερών: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν θα έπρεπε να μιλάει δημοσίως. Δεν μπορώ να κρίνω τις αποφάσεις των οργάνων. Αν είπε ο κ. Αντωνακάκης ότι είναι χοντράδα η απόφαση για την Παναχαϊκή, αυτός μπορεί να ξέρει καλύτερα, δεν ξέρω. Κάποια στιγμή θα έπρεπε να έχουνε πειθαρχικά οργανα που να απαρτίζονται από εν ενεργεία δικαστές».

Για τις κατηγορίες για τον ίδιο: «Δεν γνωρίζω τις κατηγορίες και δεν έχω κληθεί από τον ανακριτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν επιβεβαιώνεται κανένα στοιχείο εις βάρος μου. Αν είχα το παραμικρό πρόβλημα, δεν θα ήμουν στη θέση που βρίσκομαι τώρα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey