"Κάθαρση" έγινε μόνο στην Ηλιούπολη!

15/10/2011 - 11:54

Με αφορμή την χθεσινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων για αθώωση του Διαγόρα για τον αγώνα με την Ηλιούπολη, το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι για όλα φταίει η αθηναϊκή ομάδα!

Δεν είναι τυχαίο ότι όπως διαπιστώνεται μόνο ο υποβιβασμός της Ηλιούπολης δεν έχει αλλάξει στην επιτροπή εφέσεων. Τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης με τον Διαγόρα, αν και είχαν υποβιβαστεί πρωτόδικα, τελικά η απόφαση δεν έμεινε, άσχετα αν στους δύο πρώτους «επενέβη» η Πολιτεία.

Ο Θρασύβουλος, ο Λεβαδειακός, ο Διαγόρας, στο κατηγορητήριο των οποίων ήταν οι αγώνες τους με την αθηναϊκή ομάδα, αθωώθηκαν. Μόνο ο Ιωνικός (!) υποβιβάστηκε αλλά η υπόθεσή του ήταν εκ των ων ουκ άνευ, αφού ήδη οι Νικαιώτες είχαν υποβιβαστεί για πλαστογραφία ενώ δεν είχαν αδειοδοτηθεί και από την ΕΕΑ. Η δε Ρόδος δεν αθωώθηκε, ούτε τιμωρήθηκε όμως, αφού έχει ήδη υποβιβαστεί στην Δ' Εθνική και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δήλωσε αναρμόδια.

Στις περιπτώσεις του ΟΦΗ, του Θρασύβουλου, της Δόξας Δράμας, του Αετού Σκύδρας και της Δόξας Κρανούλας που αθωώθηκαν σε πρώτο βαθμό, ασκήθηκαν εφέσεις από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς για επανεξέταση των υποθέσεών τους, οι δύο πρώτοι όμως, αθωώθηκαν εκ νέου. Στη δε υπόθεση της Παναχαϊκής, ο Ανδρέας Φάκος άσκησε έφεση χαρακτηρίζοντας την απόφαση υποβιβασμού άκυρη.

Εκτός από τις 18 υποθέσεις, δεν έχουν συζητηθεί ακόμη ούτε σε πρώτο βαθμο οι διώξεις σε Πιερικό, Εθνικό Αστέρα, Αναγέννηση Επανομής, Εθν. Φιλιππιάδας, Αετό Σκύδρας και Δόξα Κρανούλας που ασκήθηκαν πρόσφατα. Οι ποδοσφιαρικοί εισαγγελείς τονίζουν ότι επί του παρόντος δε θα ασκήσουν άλλες διώξεις, αφού δεν επαρκούν τα στοιχεία.

Που καταλήγουμε; Ότι για την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη η μόνη ένοχη είναι η Ηλιούπολη. Οι υπόλοιποι είναι αθώοι. Δηλαδή, καθαροί.

Κι έτσι φαίνεται να ολοκληρώνεται η πολυπόθητη «κάθαρση»…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey