Αναντικατάστατος ο "Πράξι"!

15/10/2011 - 14:12

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η Εθνική παίδων από την αντίστοιχη της Ισλανδίας, στο δεύτερό της αγώνα για τον 13ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.

Ο Μυτιληνιός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Αιολικού Πραξιτελής Βούρος αγωνίστηκε και πάλι σε όλο το 90 λεπτο, μετά το πρώτο ματς κόντρα στο Ισραήλ, αποδεικνύοντας με την απόδοσή του πως δικαιολογημένα ο Θοδωρής Παχατουρίδης βασίζεται πάνω του στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας μας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τορστέινσον στο 48ο λεπτό, με τους διεθνείς μας να προσπαθούν για το θετικό αποτέλεσμα χωρίς όμως να καταφέρουν να αποφύγουν την ήττα. Στο άλλο ματς του ομίλου το Ισραήλ επικράτησε με 3-2 της Ελβετίας και πλέον, η ελληνική ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στους Ελβετούς (17/10, 13:00 ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στον Elite Round του ΕURO 2012.

Ο Σλοβένος διαιτητής της αναμέτρησης Σλάβκο Βίντσιτς παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Βλάχο, Φούντα και Ο. Όμαρσον.

Ελλάδα: Στρέζος, Πραξιτέλης Βούρος, Ναυπλιώτης, Σωτηράκος, Βλάχος, Παπαδόπουλος (48΄ Μεταξούλης), Φούντας, Βέργος, Μήλιος (63΄ Ταουσιάνης), Πόποβιτς (73΄ Κοβάτσης), Μαρκάκης

Ισλανδία: Χαφστέινσον, Άρναρσον, Τράουστασον, Ο. Όμαρσον, Χέρμανσον, Άσμουντσον, Σιγκούργιονσον, Πάλσον, Φινμπόγκασον (70΄ Μπίργκισον), Τορστέινσον (58΄ Ε. Όμαρσον), Μπέργκσον

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς: "Δυστυχώς το μυαλό των παιδιών είχε μείνει στον αγώνα με το Ισραήλ. Όμως, τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δε λειτουργούν έτσι. Σήμερα δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Παρόλα αυτά, οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να μας απειλήσουν. Η φάση του γκολ προήλθε από δικό μας λάθος στην άμυνα. Πλέον, μας μένει το τελευταίο ματς με την Ελβετία, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey