Έπαιξε ο Βούρος, αποκλείστηκε η Εθνική

17/10/2011 - 18:46 Τελευταία τροποποίηση στις 17/10/2011 - 18:52

Την τρίτη θέση του 13ου προκριματικού ομίλου για του EURO U-17 2012 κατέλαβε η Εθνική παίδων, ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την Ελβετία.

Η ελληνική ομάδα, πλέον, θα περιμένει την ολοκλήρωση των αγώνων σε όλους τους ομίλους για να δει αν θα είναι ανάμεσα στις δύο καλύτερες τρίτες, που θα αποκτήσουν δικαίωμα πρόκρισης στην Elite Round. Το σενάριο αυτό, πάντως, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, αφού ήδη η Βουλγαρία έχει καλύτερο συντελεστή, ενώ δεν έχουν γίνει αγώνες σε οκτώ όμίλους.

Η ελληνική ομάδα απέναντι στους Ελβετούς πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, όμως δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.Ο Μυτιληνιός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Αιολικού Πραξιτέλης Βούρος αγωνίστηκε βασικός και σε αυτό το τρίτο κατά σειρά ματς, ωστόσο στο 65ο λεπτό αντικαταστάθηκε, σε μια κίνηση τακτικής από τον πάγκο, ώστε η Εθνική μας να αναζητήσει το πολυπόθητο γκολ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης επεσήμανε στις δηλώσεις του: «Η απ' ευθείας πρόκριση για μας χάθηκε στο ματς με την Ισλανδία, όταν θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση από την δεύτερη αγωνιστική. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, όμως δεν καταφέραμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Η νίκη των Ισλανδών επί των Ισραηλινών, με γκολ στα τελευταία λεπτά, μάς άφησε στην τρίτη θέση».

Ο Ουκρανός διαιτητής της αναμέτρησης, Ολεκσάντρ Ντέρντο, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Γκονσάλβες, Σουλεϊμάνι, Μεταξούλη, Πόποβιτς, Βλάχο, Φούντα.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Κίνερ, Γκονσάλβες, Τόνι, Γκαρέτο, Ρίντγουεντ, Μαζρέκου, Σουλεϊμάνι (90+2' Γκοτιέ), Ταρασάι (52' Ζόλερ), Καστρομάν (68' Κουστόντιο), Στενζ, Ταλί

ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Ναυπλιώτης, Σωτηράκος, Μπαντούνας, Βλάχος, Φούντας, Πόποβιτς, Μαρκάκης (41' Παπαδόπουλος), Πραξιτέλης Βούρος (65' Μήλιος), Μεταξούλης (41' Βέργος), Καραμπάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey