Στο Μπιλμπάο με την Κ20 ο Βούρος

27/08/2012 - 13:53 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2012 - 13:58

Η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού «πέταξε» για το Μπιλμπάο, όπου αύριο θα «ριχτεί στη μάχη» του NextGen Series, του Champion League νέων δηλαδή, που διοργανώνεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε για το Μπιλμπάο η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού. Εκεί θα δώσει αύριο τον πρώτο της αγώνα στο πλαίσιο της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη (20:30) στο "Σαν Μαμές".

Το απόγευμα οι νεαροί παίκτες της Κ20 του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνουν μία προ-τελευταία προπόνηση και αύριο το πρωί, ένα «χαλάρωμα» πριν το ματς.

Την αποστολή απαρτίζουν 18 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Βλάχος, Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Σωτηράκος, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Μ. Σιώπης, Λυκογιάννης, Λύρας, Παιδάκης, Δημακάκος, Σούκιας, Ιωαννίδης, Βέργος, Βουτσιώτης, Γκίνο, Ρίκσπουν και Βούρος.

Τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού συνοδεύουν ο προπονητής κ. Μπερντ Στορκ, ο τιμ μάνατζερ κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, αλλά και άνθρωποι της διοίκησης των «ερυθρολεύκων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey