Δεν έπαιξε ο Βούρος στο Μπιλμπάο

29/08/2012 - 00:41 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2012 - 00:52

Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός σον πρώτο του αγώνα για το φετινό "NextGen Series", που έδωσε το βράδυ της Τρίτης (28/8) στο "Σαν Μαμές" απέναντι στην τοπική Αθλέτικ Μπιλμπάο

Οι Νέοι του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και γνώρισαν την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο, αν και στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο για ένα ημίχρονο. Ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος, αν και βρέθηκε στην αποστολή, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά και έδειξε έτοιμος, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα στιγμιαίο λάθος. Στην επανάληψη, τα πράγματα άλλαξαν. Η ομάδα της Βασκωνίας, έχοντας στη σύνθεσή της τέσσερις παίκτες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, αλλά και δύο ακόμη από την Εθνική Νέων της Ισπανίας, έδειξαν ανώτεροι και πήραν τα ηνία του αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσπάθησαν, αλλά φάνηκαν ανέτοιμοι για παραπάνω από ένα ημίχρονο και το μόνο σίγουρο είναι ότι κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Καμπρέρα (27') με πέναλτι, ο Οτέο Γκόμεζ (50'), ο Μπενγκόα (60') και ο Σανταμαρία (72').

Αθλέτικ Μπιλμπάο Κ20: Αριζαμπαλάγκα, Ετσεμπερία, Ιριάντο, Ζιλ Οσές, Λαπόρτε, Ουνταμπαρένα, Οτέο Γκόμεζ (61' Λέκουε), Καμπρέρα, Φερνάντεζ, Μπενγκόα (61' Σανταμαρία), Σεγκουίν Σιντ (70' Ραχμάνι)

Ολυμπιακός Κ20: Βλάχος, Καραγκούνης, Σωτηράκος (76' Δημακάκος), Ρουγκάλας, Λεάντρο, Σιόπης, Σούκιας (46' Βουτσιώτης), Λύρας (67' Παιδάκης), Λυκογιάννης, Ρίκσπουν (76' Τζίνο), Ιωαννίδης (46' Βέργος)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey