Στηρίζει Σαρρή η ΕΠΣ Λέσβου;

08/09/2012 - 17:07

Ο τελευταίος γύρος της κούρσας διαδοχής του Σοφοκλή Πιλάβιου στην προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου άρχισε με την επισημοποίηση των υποψηφιοτήτων. Οι δύο διεκδικητές του θρόνου θα είναι ο Γιώργος Σαρρής και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης.

Ο Β. Γκαγκάτσης στηρίζεται στις προσωπικές σχέσεις που έχει με πολλούς προέδρους ενώσεων και στην πείρα που έχει αποκτήσει από τις εκλογικές αναμετρήσεις της ΕΠΟ. Ο Γ. Σαρρής στηρίζεται από το μηχανισμό της ΕΠΟ, που επίσης έχει το «know how», διασυνδέσεις και διεισδυτικότητα.

Δε θα ήταν υπερβολή αν υποστήριζε κάποιος ότι στις εκλογές –με σκοπό να επηρεάσουν την ψήφο των Ενώσεων– έχουν εμπλακεί πάρα πολλοί σχετικοί και άσχετοι, πιέζοντας προς τη μια ή την άλλη πλευρά και πως αυτές τις ημέρες και από τις δύο παρατάξεις γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για τον προσεταιρισμό Ενώσεων. Αυτή η προεκλογική μάχη εξάλλου, φαίνεται πως θα είναι έντονη και θα έχει πολλά επεισόδια.

Η πλευρά Σαρρή υποστηρίζει ότι έχει έγγραφη στήριξη περίπου 34 Ενώσεων (ο αριθμός που απαιτείται είναι 29). Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και βάσει δημόσιων τοποθετήσεων, την υποψηφιότητα Σαρρή στηρίζουν οι ΕΠΣ Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Τρικάλων, Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Χίου, Σάμου, Λέσβου, Τρικάλων, Κορίνθου, Χανίων, Ρεθύμνου, Super League.

Mε τον Β. Γκαγκάτση τάσσονται οι ΕΠΣ Κιλκίς, Μακεδονίας, Πέλλας, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Αρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Beach Soccer, Λακωνίας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Ηρακλείου, Λασιθίου.

Υπάρχουν και άλλες Ενώσεις όμως, που δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες…

(Πηγή: kathimerini.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey