Κέρδισε ο Ολυμπιακός, στον πάγκο ο Βούρος

12/09/2012 - 23:25 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2012 - 23:33

Ο Ολυμπιακός Κ20 του Μπερντ Στορκ επικράτησε της Άρσεναλ με σκορ 2-0, χτυπώντας στο τέλος του αγώνα με τους Σούκια (82') και Λεάντρο (92'), κατακτώντας έτσι τους τρεις πρώτους του βαθμούς στα NextGen Series ή αλλιώς το Champions League Νέων.

Ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος βρέθηκε για ακόμα ένα ματς στην 18άδα, ωστόσο δε χρησιμοποιήθηκε από το Γεμρναό προπονητή, μένοντας στον πάγκο.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διιοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός Κ20 είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 4-0.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, στην επανάληψη το ματς είχε καλύτερο ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Τελικά ήταν ο Ολυμπιακός Κ20 αυτός που με αστείρευτες δυνάμεις ως το τέλος του παιχνιδιού, κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 και να πάρει τη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπερντ Στορκ): Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Σιόπης Μ., Σιόπης Δ. (59' Βουτσιώτης), Γκίνο (59' Σούκιας), Ιωαννίδης, Ρίκσπουν (64' Πασαλίδης), Λύρας
Αναπληρωματικοί: Βούρος, Δημακάκος, Σούκιας, Βλάχος, Βουτσιώτης, Πασαλίδης, Βέργος

ΑΡΣΕΝΑΛ (Τέρι Μπάρτον): Κουκ, Μπέλεριν, Άνγκα, Γενάρις, Μοντέιρο, Χαΐροβιτς, Τζέφρι (58' Έισφελντ), Χάιντεν (79' Αϊόμπι)), Άκπομ, Εμπεσίλιο, Ναμπρί (89' Λίπμαν)
Αναπληρωματικοί: Έισφελντ, Βίκερς, Αϊόμπι, Ορμόντε, Λίπμαν, Φαγκίν, Μουγκάμπο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey