Βαθαίνει το χάσμα Super League - ΟΠΑΠ

19/09/2012 - 11:34

Πηγές από τον συνεταιρισμό των ΠΑΕ της «μεγάλης» κατηγορίας, διέρρεαν την Τρίτη πως οι διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ, αντί να συγκλίνουν προς μια συμφωνία για τα επόμενα χρόνια με αυξημένο αντίτιμο, είναι σε χειρότερο σημείο ακόμα και από την πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές τη Δευτέρα το απόγευμα.

Το Υπουργείο Οικονομικών δε φαίνεται να αφήνει πολλά περιθώρια. Ο ΟΠΑΠ αρνείται να δεσμευτεί για σύμβαση άνω του ενός έτους, με τη Super League να ζητά συμφωνία για τρία χρόνια ή στη χειρότερη για δύο μίνιμουμ. Αναφορικά με το οικονομικό, εκεί το χάσμα φαίνεται να είναι τεράστιο. Το έξτρα ποσό που φέρεται να προσφέρει ο Οργανισμός για τις δύο επιπλέον ομάδες (αφού υποτίθεται θα γίνει αναδιάρθρωση), είναι τέτοιο που αναλογικά, τα χρήματα θα βγαίνουν λιγότερα συνολικά για τους 18 και από τα ελάχιστα που είναι να δοθούν για τη φετινή σεζόν! Οι ομάδες δηλαδή, βγαίνουν και ζημιωμένες...

Οι ζυμώσεις και οι επαφές είναι συνεχείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις από ώρα σε ώρα. Ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα, η αναδιάρθρωση στη Σούπερ Λίγκα δεν φαίνεται να προχωράει.

(Πηγή: sport-fm.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey