Αλυσιδώτες οι αντιδράσεις

19/09/2012 - 11:38 Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2012 - 11:47

Το χάσμα μεταξύ Super League και ΟΠΑΠ δημιουργεί αλυσιδωτή αντίδραση, που έχει αντίκτυπο και στη Football League.

Οι ομάδες της Β’ Εθνικής είναι κάθετες ως προς τα αυξημένα ανταλλάγματα και μάλιστα με την ανακοίνωση της Ένωσης την περασμένη εβδομάδα, κατέστησαν σαφές ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα και ο Ηρακλής, μπαίνουν στην κατηγορία με δεδομένο ότι στο τέλος της φετινής σεζόν, θα προβιβαστούν στη Σούπερ Λίγκα τέσσερις ομάδες!

Ήδη τη Δευτέρα, η Football League ανέβαλε την κλήρωση του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για χθες (18/9), διότι Σούπερ Λίγκα και ΟΠΑΠ δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Η κατάσταση, όμως, παραμένει στάσιμη, για να μην πει κάποιος ότι χειροτέρεψε, συνεπώς ουδείς αυτή τη στιγμή γνωρίζει πότε θα γίνει η κλήρωση του δεύτερου στην τάξη επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Απόδειξη ότι για τη Football League παραμένει απαράβατος ο όρος της αναδιάρθρωσης στη «μεγάλη» κατηγορία, είναι το γεγονός ότι ενώ την Τρίτη ήταν να συναντηθούν ο Σπύρος Καλογιάννης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, το ραντεβού αυτό τελικά δεν έγινε. Παράγοντες της Β’ Εθνικής μάλιστα έλεγαν, πως «αν δεν περάσει το “4-2” (σ.σ. άνοδος τεσσάρων, υποβιβασμός δύο), δεν υπάρχει κανένας λόγος να δούμε τον Ιωαννίδη. Το “4-2” είναι προαπαιτούμενο».

Παράλληλα, οι φωνές για κλήρωση εδώ και τώρα στη Football League, με τη συμμετοχή 18 και όχι 21 ομάδων, ολοένα και πληθαίνουν, ωστόσο υπάρχει σχεδόν ομοφωνία στο ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, αν προηγουμένως δεν συμφωνήσει η Super League με τον ΟΠΑΠ, ώστε να «κλειδώσει» η αναδιάρθρωση στη «μεγάλη» κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι πλευρές υποστηρίζουν πως το θέμα θα κλείσει είτε έτσι είτε αλλιώς, το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

(Πηγή: sport-fm.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey