Προκρίθηκε με Διονυσάτο στην Ολυμπιάδα Κωφών η Εθνική!

23/09/2012 - 21:50 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2012 - 22:04

Greece_Ethniki_Kwfwn_Dioysatos_Agglia1Την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών / Βαρήκοων κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα, νικώντας σε αγώνα νοκ άουτ την Αγγλία μέσα στο Λονδίνο με σκορ 0-2!

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Bedfont Town Football Club, με τον Μυτιληνιό Στρατή Διονυσάτο να αγωνίζεται στη βασική ενδεκάδα. Η Εθνική μας ομάδα έπαιξε με έξυπνη τακτική και κατόρθωσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της πιο έμπειρης και έτοιμης Αγγλίας, παρά το γεγονός πως βρισκόταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα σε παθητικό ρόλο. Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της σημαντικής νίκης-πρόκρισης.

Οι Έλληνες παίκτες πήγαν το ματς στο δικό τους τέμπο και κατάφεραν να σκοράρουν δυο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση και το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα Κωφών του 2013, που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας στα τέλη Ιουλίου.

Το ΔΣ της ΕΟΑ Κωφών μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες, ευχαριστώντας παράλληλα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που με τις δικές της ενέργειες πραγματοποιήθηκε η αποστολή στο Λονδίνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey