Γκολ ο Παυλής, χωρίς νίκη ακόμα η ΑΕΚ!

06/10/2012 - 22:50 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2012 - 23:22

Έκτη αγωνιστική σερί χωρίς νίκη για την ΑΕΚ και μόνο ο... Θεός μπορεί να γνωρίζει πότε θα σταματήσει η... κατάρα της ΑΕΚ.

Ούτε σήμερα, απέναντι σε μία Κέρκυρα... τραγωδία κατάφερε να πάρει η Ένωση τη νίκη, μένοντας στο 1-1, έχοντας φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Μιχάλη Παυλή στο 74ο λεπτό (είχε προηγηθεί στο 30' το γκολ του Βενέτη).

Ο Παυλής χρίστηκε σκόρερ, έπειτα από... σύγχυση στην άμυνα της Κέρκυρας, με τον βραχύσωμο φορ της ΑΕΚ από κοντά με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η κατάθεση ψυχής του Μυτιληνιού επιθετικού δεν έφτασε τελικά στην ΑΕΚ, ώστε να πετύχει την ανατροπή, με αποτέλεσμα να μην πανηγυρίσει μία νίκη που την είχε πολύ ανάγκη.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Παυλής δε μάσησε τα λόγια του... «Η συνολική εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που έπρεπε να είναι σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν ξέρω ποιοι κακοί δαίμονες κυνηγάνε αυτή την ομάδα.  Δεν έχω λόγια να περιγράψω τι συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω…

Με όσα γίνονται στην ΑΕΚ τις δύο τελευταίες εβδομάδες, είναι φυσιολογικό να επηρεαστούν οι παίκτες ψυχολογικά. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Το βλέπουν όλοι αυτό. Διοικητικά και στο γήπεδο δεν βγαίνουν πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει… Λένε για απειρία, δεν υπάρχει απειρία. Στην ΑΕΚ παίζουμε. Όποιος δεν μπορεί, από όλους μας, να βγάλουμε την φανέλα και να φύγουμε. Ειλικρινά λυπάμαι για αυτόν τον κόσμο» τόνισε ο Μυτιληνιός επιθετικός της Ένωσης.

Δείτε το γκολ του Μιχάλη Παυλή κάνοντας κλικ ΕΔΩ...

Δείτε τις δηλώσεις του Μιχάλη Παυλή κάνοντας κλικ ΕΔΩ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey