Αποσπάστηκε ο Παναργειακός

12/01/2015 - 14:52

Η νίκη της ομάδας του Άργους μέσα στη Μυτιλήνη καθιστά πλέον τους «Λύκους» πρώτο φαβορί για την άνοδο, έχοντας φύγει με τρίποντο από μια δύσκολη έδρα, παραμένοντας πρωτοπόροι του 3ου ομίλου με αέρα τεσσάρων βαθμών από Πανελευσινιακό, Καλαμάτα, πέντε από τον Αιολικό και έξι από τη Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 13ης Αγωνιστικής, η ομάδα της Ελευσίνας επικράτησε εύκολα του Παναρκαδικού (2-0), με γκολ των Παπαπαναγιώτου (44') και Γκέσιου (53’). Η Καλαμάτα είχε την τύχη με το μέρος της και χάρη σε ένα αυτογκόλ του Μανδραϊκού (74’) πήρε το τρίποντο (0-1) σε μια δύσκολη έδρα.

Με τέρμα του Μπαρμπαρούση (59') ο Ζακυνθιακός κατέκτησε μία πολύ σημαντική βαθμολογικά νίκη (1-0) απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας έκαμψε την αντίσταση του σκληροτράχηλου Λουτρακίου (1-0) με γκολ του Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 44' ο Ντόμα.

Φοβερό ματς διεξήχθη στην έδρα της Αχαϊκής, όπου η ομώνυμη ομάδα πήρε την ισοπαλία κόντρα στη Δόξα Νέας Μανωλάδας (3-3). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν τρεις φορές με γκολ του Μελετίδη (10’, 44’, 86’), που σημείωσε χατ τρικ, ωστόσο έφερε το ματς στα ίσα χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Γιοβανέλης (24’), Αυγερινός (54′) και Αποσκότης (92’).

Τέλος, ο Ερμής Κιβερίου πήρε ξεκούραστο τρίποντο κόντρα στην Κύμη (3-0) άνευ αγώνα.

Αποτελέσματα

13η Αγωνιστική
ΑΙΟΛΙΚΟΣ – Παναργειακός 1-3
Αχαϊκή – Δόξα Νέας Μανωλάδας 3-3
Ζακυνθιακός – Βύζας Μεγάρων 1-0
Ερμής Κιβερίου – Κύμη 3-0αα
Πανελευσινιακός – Παναρκαδικός 2-0
Μανδραϊκός – Καλαμάτα 0-1
ΠΑΟ Βάρδας – ΠΑΟ Λουτρακίου 1-0
Ρεπό: Αστέρας Μαγούλας

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Γ' Εθνικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey