Πέναλτι... κορυφής στο Άργος

19/01/2015 - 15:09 Τελευταία τροποποίηση στις 19/01/2015 - 15:14

Μια ακόμα νίκη, έστω και με αγχωτικό τρόπο, πανηγύρισε ο Παναργειακός αυτή τη φορά στην έδρα του κόντρα στο Μανδραϊκό με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κατσικοκέρης στο 52ο λεπτό, κρατώντας την ομάδα του Καβακά με… αέρα στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Στο ντέρμπι, Καλαμάτα και Λουτράκι «κόλλησαν» στο ισόπαλο 0-0 με την ομάδα της Μεσσηνίας να συνεχίζει να χάνει βαθμούς στην έδρα της και τους φιλοξενούμενους να επιβεβαιώνουν τους λόγους για τους οποίους διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Αχαϊκή επέστρεψε με ένα βαθμό στις αποσκευές της από την έδρα του Ζακυνθιακού, αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 1-1. Η ομάδα της Αχαΐας προηγήθηκε στο 28’ με κεφαλιά του Αποσκίτη, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με έναν «κεραυνό» του Σκοζάϊ εκτός περιοχής.

Παναρκαδικός και ΠΑΟ Βάρδας έμειναν επίσης στην ισοπαλία, με σκορ 1-1. Η ομάδα της Τρίπολης άνοιξε το σκορ με γκολ του Δήμου, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως από ένα πέναλτι που εκτέλεσε σωστά ο Σαραντόπουλος επήλθε η ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πετρόπουλου.

Ακόμα μια ισοπαλία σημειώθηκε στα Μέγαρα, εκεί όπου Βύζας και Ερμής Κιβερίου έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Ξεκούραστο τρίποντο πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Πανελευσιανιακός, που βάσει προγράμματος αγωνιζόταν στην έδρα της Κύμης.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Εθνικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey