Άνοιξε ξανά η ψαλίδα

08/02/2015 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2015 - 15:13

Το γκολ του Γάλα (16’) δεν ήταν αρκετό αν χαρίσει στον Αιολικό της νίκη επί της Αχαϊκής, που ισοφάρισε με πέναλτι – φάντασμα του Αποσκίτη (59’) και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Κάτω Αχαγιά. Το «Χ» έδωσε τη δυνατότητα στον Παναργειακό να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά του από την ομάδα της Μυτιλήνης, αφού πρόσθεσε στη συγκομιδή του το τρίποντο από την αναμέτρηση με την Κύμη στα χαρτιά (3-0αα).

Στην Ελευσίνα, ο γηπεδούχος Πανελευσινιακός κατόρθωσε με καλό ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά να κάμψει την αντίσταση του Ερμή Κιβερίου (3-0) με γκολ των Φλίγκου (8'), Στουρνάρα (16') και Μπουσινάκη (42').

Στην Τρίπολη, ο Παναρκαδικός νίκησε εύκολα τον Αστέρα Μαγούλας (4-0) χάρη στα γκολ των Δήμου (9’), Σταθουλόπουλoυ (28’), Κώτσιρας (74’) και Μέλου (92’) από την βούλα του πέναλτι.

Νέα απώλεια βαθμών είχε η Καλαμάτα, που αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της με τον Βύζαντα Μεγάρων (1-1), παρότι προηγήθηκε νωρίς με τον Ηλιόπουλο (14'). Οι φιλοξενούμενοι «έκλεψαν» το βαθμό στο 85’ με γκολ του Κολιόπουλου και ενώ από το 67’ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νιφορόπουλου. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Μιχαλόπουλος από πλευράς Βύζαντα, ενώ ο Βασιλάκος μόνος με τον τερματοφύλακα έχασε μοναδική ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Σπουδαίο «2» πανηγύρισε η Δόξα Νέας Μανωλάδας μέσα στο Λουτράκι (0-1) με γκολ του Γούρμου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’). Τέλος, ΠΑΟ Βάρδας και Ζακυνθιακός «κόλλησαν» στην ισοπαλία (0-0).

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey