Δεν μαζεύονται τα χρήματα στο Μανδραϊκό!

13/02/2015 - 16:56

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μανδραϊκός και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Δυτική Αττική, πολύ δύσκολά θα γίνει τελικά το ταξίδι προς τη Μυτιλήνη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αιολικό!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη στις επαφές των παραγόντων της ομάδας με τη Δήμαρχο Μάνδρας - Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη και πριν από λίγη ώρα οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τη διοίκηση ότι αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα του ταξιδιού στη Λέσβο, τονίζοντας πως έχουν μαζευτεί μόλις 150€!

Ο αγώνας βρίσκεται κυριολεκτικά στον "αέρα" αυτή τη στιγμή, αν και έχει οριστεί κανονικά από την ΕΠΟ για τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (15/2). Οι διοικούντες τον Μανδραϊκό είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε διαθέσιμο χρονικό περιθώριο, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα καταφέρουν να έρθουν στο νησί και ο Αιολικός θα προσθέσει ξεκούραστα τρεις ακόμα πόντους στη συγκομιδή του.

Αναμφίβολα, μια "μαύρη" σελίδα για ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Μανδραϊκός, τα οικονομικά προβλήματα του οποίου αποδεικνύονται ανυπέρβλητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey