Αφεντικό η Ελευσίνα!

09/03/2015 - 17:42

Tο μεγάλο ντέρμπι της 21ης Αγωνιστικής βάφτηκε… μπλε, με τον Πανελευσινιακό να κερδίζει εκτός έδρας τον Παναργειακό με σκορ 0-2 και να αποκτά το «πάνω χέρι» στην υπόθεση – άνοδος, οδηγώντας πλέον την κούρσα στον 3ο όμιλο με διαφορά τριών πόντων.

Ήρωας των νικητών ήταν ο τερματοφύλακας των «σταχυοφόρων» Χρήστος Πουρής που… κατέβασε τα ρολά, βοηθώντας την ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και με δύο γκολ σε αντεπιθέσεις να πάρει τη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 71’ όταν ο Δουκάκης πέτυχε το 0-1 και πέντε λεπτά αργότερα, από το σουτ του Κουσκουνά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρόττας την έστειλε άθελά του στα δίχτυα του Παναργειακού, για το 0-2 (76’). Στο τρίτο ημίχρονο της συγκεκριμένης αναμέτρησης μάλιστα, ο Πανελευσινιακός φέρεται διατεθειμένος να καταθέσει και ένσταση για λανθασμένη αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα ποδοσφαιριστή της ομάδας του Παναργειακού, που μπορεί να επιφέρει ως και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τους "Λύκους" του Άργους!

Στα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η μεγάλη νίκη του Παναρκαδικού επί του Μανδραϊκού με 7-0, που αποτελεί μάλιστα την πιο ευρεία φέτος συνολικά στον 3ο όμιλο. Τα γκολ των Αρκάδων σημείωσαν οι Τριμπόνιας (17’, 65’), Καδάς (47’), Δήμου (53’), Κώτσιρας (59’), Μέλλος (77’) και Αλπίν (83’).

Η Καλαμάτα επικράτησε δίκαια με 2-1 του ΠΑΟ Βάρδας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Ηλιόπουλο που σκόραρε και τα δύο γκολ της Μαύρης Θύελλας μέσα σε τρία λεπτά (34' - 37'). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Βραχνή (90’).

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Αχαϊκή και Λουτράκι, στο ντεμπούτο του προπονητή Ζήκου στον πάγκο της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Χατζηστάμου (50’), ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ του Αποσκίτη (79’), παραμένοντας όμως κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.

Στη Μαγούλα, ο Ερμής Κιβερίου επιβλήθηκε του τοπικού Αστέρα με σκορ 0-1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Καλυβόπουλος στη λήξη του ημιχρόνου (45’).

Η Δόξα Νέας Μανωλάδας παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στο Ζακυνθιακό με 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Τέλος, ο Αιολικός πρόσθεσε τρεις πόντους στη συγκομιδή του από την αναμέτρηση με την Κύμη, που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της αποχώρησης της ομάδας της Εύβοιας πολύ νωρίς από το φετινό πρωτάθλημα. Ρεπό είχε ο Βύζας Μεγάρων, επόμενος αντίπαλος του Αιολικού στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey